Nuţi, bona familiei Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri incredibile din casa din Dubai

Nuți, pe numele său Elena Fulgeanu, este bona familiei Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf. Deşi a plecat din casa celor doi în 2010, impresara a convins-o să se întoarcă.

08 oct. 2019, 05:15
Nuţi, bona familiei Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri incredibile din casa din Dubai

Nuţi a făcut dezvăluiri neaşteptate în cadrul emisiunii „Prodanca şi Reghe viaţă în Dubai”, difuzată de Antena Stars. Femeia este cea care are grijă de copii şi îi alintă tot timpul, mai ales pe Bebeto, fiul cel mic al impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a făcut ANUNŢUL-BOMBĂ după 11 ANI de CĂSNICIE cu Laurenţiu Reghecampf. Acum, totul este CLAR!

„Cum să pierd un meci de-al lui Bebe? Trebuie să ne împărţim. Bebe nu are fiţe şi nu are harfe, e un băiat cuminte şi ascultător. Eu nu îmi amintesc să fi făcut vreo prostie”, a spus Nuţi.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

„Din cauza ei are harfe şi fiţe. Eu uite aşa îl ţin şi ea îl alintă, îi face toate poftele. E mă-ta doi, nu? Dacă mă uit puţin câş la Nuţi e tragedie! Lăsând gluma la o parte, eu nu am mai văzut un copil mai cuminte decât Laur. De când e mic şi mergem la restaurant el nu se mişcă. Este incredibil!”, a spus Anamaria Prodan.


loading...