Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei? Motivul pentru care nu a acceptat invitaţia lui Denise Rifai

Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei? Interlopul a participat la conferinţa de presă organizată de Codin Maticiuc, la lansarea cărţii "Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru" şi a vorbit, printre altele, despre acuzaţia că ar fi dat oameni la lei.

24 nov. 2021, 14:45
Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei? Motivul pentru care nu a acceptat invitaţia lui Denise Rifai

Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei? Interlopul a oferit câteva detalii din carte şi a mărturisit că apar nume de politicieni, dar nu şi de femei.

A fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, însă nu a acceptat invitaţia, pentru că nu poate să mintă.

Citeşte şi: Nuţu Camataru, dezvăluiri explozive după 18 ani de puşcărie! „Doar eu şi Dan Voiculescu am fost condamnaţi prin telepatie! Cel mai greu a fost să dorm cu băiatul meu în camera în penitenciar!”

Sunt multe nume de politicieni în această carte, dar nume de femei nu. Am o vârstă, m-am lăsat de toate, îmi văd de familie.

Pe mulţi o să-i supere adevărul. Am fost şi eu invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” şi am refuzat să mă duc, pentru că nu pot să apar şi să mint cu nonşalanţă. Unele persoane au fost acolo şi au minţit, aşa că eu am spus adevărul în cartea asta.

Eu am câştigat procesul cu leii, nu am mai vrut eu să îi iau înapoi, pentru că sunt mâncător de carne şi oricum, am vrut să îi donez înainte la grădini zoologice, dar nu i-a vrut nimeni. O singură leoaică am dat-o lui Marian Iancu şi a dus-o la o grădină zoologică din Timişoara.

Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei?
Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei?

Am în plan un proiect, o să fac un parc pentru copiii cu dizabilităţi, să facă terapie cu animale, dar mai întâi o să iau aprobări„, a declarat Nuţu Cămătaru, în conferinţa de presă organizată de Codin Maticiuc.

Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei?

M-au acuzat că am dat oameni la lei, eu aveam câini mai răi ca leii. Leii mei erau foarte dresaţi, s-au făcut filme cu ei. Niciodată nu am ameninţat pe cineva că îl dau la ei. Procurorul era foarte ironic, din ţigan nu m-a scos. Am avut neşansa să nu mă nasc pe Primăverii, m-am născut în Sectorul 5.

Am ajuns şi la Comisia de abuzuri, unde un domn senator mi-a zis că Bucureştiul era împărţit în două, jumătate al meu, jumătate al lui Nicu Gheară. Şi atunci l-am întrebat unde e jumătatea mea? Jumatea mea a lipsit, eu poate nu ajungeam niciodată cum am ajuns, cu toate că nu mă dezic de fraţii mei, că au greşit„, a mai dezvăluit interlopul.