Nuţu Cămătaru, dezvăluiri explozive după 18 ani de puşcărie! „Doar eu şi Dan Voiculescu am fost condamnaţi prin telepatie! Cel mai greu a fost să dorm cu băiatul meu în camera în penitenciar!”

Nuţu Cămătaru, primele declaraţii despre cartea scrisă de Codin Maticiuc, intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Timp de cinci ani, Maticiuc a stat alături de celebrul interlop timp de cinci ani pentru a-i descoperi viața.

24 nov. 2021, 13:46
Nuţu Cămătaru, dezvăluiri explozive după 18 ani de puşcărie! „Doar eu şi Dan Voiculescu am fost condamnaţi prin telepatie! Cel mai greu a fost să dorm cu băiatul meu în camera în penitenciar!”

Nuţu Cămătaru, primele declaraţii despre cartea scrisă de Codin Maticiuc. Actorul i-a cunoscut deopotrivă prietenii și dușmanii, poveștile și familia. A fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-a însoțit instanța supremă, unde a fost condamnat, și l-a vizitat la penitenciarele Jilava și Găești.

Citeşte şi: Nuţu Cămătaru putea să preia Steaua, dar a refuzat în favoarea lui Gigi Becali

Nuţu Cămătaru, dezvăluiri din cartea scrisă de Codin Maticiuc

Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. Aş vrea să nu îmi puneţi întrebări care nu au legătură cu cartea, pentru că nu o să răspund.

Nu am făcut niciodată o conferinţă de presă, cel mai mult am fost în sălile de judecată.Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea.

Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă. Nu cred că sunt un exemplu de urmat, să execuţi 18 ani de puşcărie, fratele meu a executat 22 de ani şi încă se află în penitenciar.

Nu cred că am făcut eu aşa un mare rău acestei ţări, nici că am fost sau sunt uşă de biserică. Dacă am făcut vreun rău, am plătit cu vârf şi îndesat„,  a declarat Nuţu Cămătaru, pe Youtube.

Citeşte şi: Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară: „Bucureştiul era împărţit în două”

Nuţu Cămătaru: „Am pierdut casa mamei, unde m-am născut”

Nuţu Cămătaru a rememorat cele mai grele momente prin care a trecut în viaţă.  „S-a dat o lege antimafie prin care mi-au confiscat tot ce aveam pe numele meu. Doar mie si lui Dan Voiculescu ni s-a aplicat legea asta. Am pierdut casa lu mama unde m-am nascut, am zis ca am pierdut la casino, de a  fost nevoie sa o rascumpar apoi. Case si apartamente. In 1995, aveam 1 milion de euro. Cand m-am intors de la Nisa aveam 5 milioane de dolari pe care i-am investit aici. Daca ma duceam. in Australia aveam milioane de hectare acum si eram cel mai mare crescator de animale din lume.

Despre afaceri: „Fiecare copil are o afacere legală”

„Eu am avut o firma de paza, aveam toate cluburile din tara, aveam 2.700 de angajati si o aveam cu fiul lui Szobi Cseh, dar la un moment dat a trebuit sa apara o alta firma si atunci am ajuns eu la puscarie. La fiecare copil am facut cate o afacere legala. Restul am inchiriat ca sa nu pun mana pe nimic, ca sa nu mai inventeze cineva ceva. Nu vand nici masini, am cei mai buni cai din Europa, eu ii dresez. Peste doua zile, vand doi cai cu 50.000 de euro. Nu cred ca m-ati vazut pe mine sau pe copiii mei vreodata la cluburi cu roaba de sampanie. Eu nu am facut niciodata figuri din astea. Nu dau inapoi in fata nimanui, nu jignesc pe nimeni, dar nici nu vreau sa fiu jignit. Eu nu am frica, eu daca e nevoie, ma tai singur. Eu tot ce am facut in viata mea, am facut doar cu mainile mele, nu cu pistoale sau cu alte arme”.

Citeşte şi: Nuţu Cămătaru a dat oameni la lei? Motivul pentru care nu a acceptat invitaţia lui Denise Rifai

Cum l-a cunoscut pe Bobonete în toaletă la Lebăda

Despre actorul care ar putea să-l joace într-o eventzuală producţie anunţată de Codin Maticiuc, Nuţu Cămătaru pare a înclina spre Mihai Bobonete şi nu spre deja anunţatul Mihai Bendeac.  „L-am cunoscut pe Mihai Bobonete intr-o toaleta la Lebada. Am intrat amandoi odata la toaleta si acolo ne-am cunoscut. Nu ma uit nici la Narcos, nu ma uit pe Netflix. Eu nu am niciun idol international.Pe cine nu a iertat nici pe patul de moarte

„Nicu Maharu (Nicolae Molea) a trimis pe patul de moarte sa-l iert ca a dat declaratie despre mine ca am fost implicat eu in trafic de droguri. Am spus sa-l ierte Dumnezeu, dar eu nu am putut sa-l iert”, a spus Nuţu Cămătaru la conferinţa de presă.

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Bărbatul era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017. Atunci, el a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat pe partea dreaptă. Chiar el a fost cel care a spus că este bolnav. Avea o tumoră la cap. S-a dovedit apoi că era vrba de cancer, iar acesta s-a răspândit în tot trupul lui Maharu. Înainte cu câteva ore înainte să-și dea ultima suflare, Nicu Maharu a chemat preotul. A vrut să se spovedească și să facă pace cu Dumnezeu. Dar se pare că nu a făcut pace nici măcar cu Nuţu Cămătaru.

Citeşte şi: Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”

Ce i-a cerut Liviu Dragnea lui Nuţu Cămătaru

La scurt timp după încarcerarea lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, în mai 2019, de unde a fost eliberat în urmă cu patru luni, Codin Matiuc, întors atunci din Miami, l-a vizitat pe Nuțu Cămătaru acasă, la ferma din Ferentari, potrivit Gândul.ro.

Petrecerea continuă cu un manelist grăsuț care cântă o bucată de douăsprezece minute despre sifoane, dosare și procurori, intitulată Vânzători de carne vie. I-o cântă la ureche lui Nuțu, care mănâncă berbecuț la proțap cu cartofi noi.

Nu trece mult timp, iar „un mesager vine în mare taină să ceară o audiență privată.

Nuțu face câțiva pași și îi spune că poate să vorbească de față cu mine. Îi cere lui Nuțu, din partea lui Dragnea, protecție la Rahova. Nuțu zâmbește. Mereu ajung la mâna lui. Mereu se întoarce roata”, povesteşte Codin Maticiuc, în cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru„.

Despre episodul in care Liviu Dragnea i-ar fi cerut protectia in puscarie lui Nutu Camataru: „N-am avut niciun dialog cu Liviu Dragnea, nu a apelat el la mine, dar a apelat altcineva. Dragnea era injurat foarte tare la Rahova acolo pentru ca el a avut legile in mana.”

Citeşte şi: Sile Cămătaru era sa moară în închisoare de Covid. Nuţu Cămătaru: „A avut plămânii afectaţi 90%”