Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă. Destinaţia surprinzătoarea aleasă de celebrul interlop

Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă. Celebrul interlop se bucură de câteva zile de relaxare, alături de familie şi cei mai buni prieteni. Destinaţia aleasă este una surprinzătoare, având în vedere situaţia financiară a liderului interlop.

21 iun. 2022, 08:32
Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă. Destinaţia surprinzătoarea aleasă de celebrul interlop
Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă

Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă. Zilele trecute, împreună cu amicii şi familia, interlopul a ajuns în Grecia, mai exact pe insula Thassos. Destinaţia este cunoscută pentru plajele perfecte, apele cristaline, dar şi pentru prețurile rezonabile pe care le are. În plus, este și cea mai apropiată insulă grecească de România, drumul până acolo fiind făcut, cu mașina, în jumătate de zi.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre relaţia cu Nuţu Cămătaru: „Nu mă consider un interlop… Da, pot fi considerat un mafiot”

Nuţu Cămătaru a plecat în vacanţă

Interlopul şi gaşca sa au închiriat o vilă de patru stele, în apropiere de plaja perfectă a insulei, pentru care au plătit doar câteva sute de euro, potrivit Fanatik.ro. Înconjurat de prietenii săi, zâmbind larg și expunându-și tatuajele, Nuțu Cămătaru s-a pozat în Thassos.

Alegerea insulei este una surprinzătoare având în vedere că Nuțu Cămătaru își poate permite, așa cum a făcut și în anii trecuți, să aleagă destinații luxoase. Iar insula grecească e considerată a fi cea mai ieftină destinație din categoria turismului de lux din Grecia.

Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cununia religioasă va avea loc la Biserica Șerban Vodă, iar petrecerea într-un local luxos din Bolintin Vale, care i-ar aparține fostului senator Nicolae Bădălău. La petrecere sunt așteptați sute de invitați.

Nașii de cununie ai cuplului vor fi sora lui Nuțulică, Gabriela, și soțul ei, Marius Călin, fiul unuia dintre cei mai bogați florari din România. Marius Călin și Gabriela Balint s-au căsătorit în iulie 2011, iar petrecerea de nuntă ar fi costat în jur de 300.000 de euro. Nași au fost fostul fotbalist Marian Aliuță și soția lui, cunoscuți ca apropiați ai clanului Cămătarilor.