Noi imagini de la nunta „Regelui” Salam cu Roxana Dobre. Nuţu Cămătaru, unul dintre invitaţii speciali

Noi imagini de la nunta "Regelui" Salam cu Roxana Dobre. Ziua de 1 iunie are o mare semnficaţie pentru manelist şi mama a trei dintre copiii săi, deoarece, este data la care cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi şi-au urat iubire veşnică.

01 iun. 2022, 23:07

Noi imagini de la nunta „Regelui” Salam cu Roxana Dobre. Deşi formează un cuplu de ani de zile şi au împreună trei copiii, abia acum au decis să devină oficial soţ şi soţie. Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia, unde au fost prezenţi membrii familiei şi mai mulţi prieteni apropiaţi.

Roxana Dobre a strălucit la propriu într-o rochie de mireasă semnată de Cristina Săvulescu, la fel şi fiica manelistului, Betty, a optat pentru ţinută de la acelaşi designer.

Citeşte şi: Motivul pentru care Florin Salam face nuntă restrânsă. De ce nu îşi invită prietenii: „Îmi este ruşine”

Noi imagini de la nunta „Regelui” Salam cu Roxana Dobre

După ce au spus cel mai important “Da” din viață lor, Florin Salam și Roxana Dobre s-au îndreptat către Nuba Mamaia, localul luxos unde are loc petrecerea grandioasă.

Rudele și prietenii foarte apropiați ai cuplului au onorat cu prezența și nicio persoană nu s-a uitat la bani când a venit vorba de darul pe care să-l lase sau când și-a ales vestimentația pentru nunta anului, scrie Cancan.ro.

Nuţu Cămătaru, unul dintre invitaţii speciali

Printre invitaţii speciali s-a numărat şi Nuțu Cămătaru. Interlopul a venit la marele eveniment alături de familie, iar în mâna lui s-a putut observa o punguliță în care a ”strecurat” cadoul pentru fericiții însurăței.

Nuțu a optat o ținută sobră, de culoare neagră, atât costumul, cât și cămașa. Iar pantofii au fost, de asemenea, asortați cu vestimentația.

La petrecere, și-au făcut apariția doar persoanele dragi frumosului cuplu. Tzancă Uraganul a ajuns la bordul unui Ferrari roșu, pe care l-a parcat în apropierea evenimentului. Alături de iubita lui, Marymar, care a atras toate privirile.

Sorinel Puștiu a fost și el printre invitații de onoare al lui Florin Salam, dar și medicul stomatolog Jona Yousuf, pe la cabinetul căruia vedetele din showbiz fac coadă.