Nuţu Cămătaru, căutat în continuare de poliţişti

Nuţu Cămătaru pare să se joace cu poliţia de-a şoarecele şi pisica. În timp ce oamenii legii au emis chiar şi un mandat internaţional de urmărire, interlopul a anunţat, prin familie, că va veni singur la poliţie, în cursul zilei de luni. Cert este că de la declaraţii până la fapte, e o mare diferenţă, Nuţu Cămătaru este în continuare, în libertate.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 07:49
Nuţu Cămătaru, căutat în continuare de poliţişti

Oamenii legii susţin că au informaţii unde se ascunde Nuţu Cămătaru, însă nu au reuşit să-l găsească încă. Pe de altă parte, familia declară că Nuţu Cămătaru se va preda în cursul zilei de luni.

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

Cum cei doi fraţi Cămătaru nu s-au prezentat la poliţie după pronunţarea sentinţei, poliţiştii au plecat să-i caute. Şi cum nu i-au găsit vineri seara la domiciul lor, poliţiştii i-au dat în urmărire generală.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Cămătaru, a fost prins în Germania, în cadrul unui control de rutină în trafic. În prezent, interlopul se află în custodia autorităţilor germane. Duminică seara, Mimi Cămătăreasa, mama lui Sile Cămătaru, şi soţia acestuia au plecat de urgenţă la Frankfurt. Rudele interlopului spun că acesta se simte rău şi vor să ceară transferarea lui la un spital, pentru a primi îngrijiri medicale.