Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru: „A trimis garda la Vox Maris după el!”

Nuţu Cămătaru, unul dintre cei mai temuţi interlopi ai Capitalei, a făcut mai multe dezvăluiri incendiare în cartea scrisă de Codin Maticiuc, lansată, miercuri, 24 noiembrie 2021.

24 nov. 2021, 16:12
Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru: „A trimis garda la Vox Maris după el!”

Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru. „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” este cartea lui Codin Maticiuc care prezintă personaje-cheie din lumea interlopă, dar și din showbiz.

Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru

Celebrul interlop a vorbit despre Fane Spoitoru, care a murit în urmă cu mai bine de cinci ani. „Îl știu de foarte mult timp. Am făcut pușcărie împreună pe vremea lu’ Ceașcă. N-a fost decât un executant, până să intru eu de tot. Pe el l-a ținut Gică Constantin de îi zice Gică Boeru. Ăsta a avut o aripă din magazinul Unirea înainte de 1989. Era șef de raion, cum ar veni. Apoi s-a apucat de cupru și aluminiu. Făcea bani de îi căra cu sacii, era băiat foarte deștept. Îi plăcea șmecheria și nu era el șmecher, așa că o plătea. Îi ținea pe Fane și pe alți băieți lângă el. I-a și botezat lu’ Fane un copil. A închiriat Casa Poporului pentru asta”, a mărturisit Nuțu Cămătaru.

Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară: „Bucureştiul era împărţit în două”

„Pe vremea aia apăruse și SexyClub-ul. Era al unuia, Costel Constantin, și Fane mergea acolo. I-a cerut-o lu’ Costel pe una care lucra acolo. După ce i-a dat-o Costel, Fane a prins drag de ea. A luat-o și de nevastă mai târziu, dar așa a început râca între ei. Costel a trimis garda la Vox Maris după Fane, dar ăla a mârâit la ei, așa că gaborii l-au încins bine. Sandu Hingheru era cu el în seara aia, s-a dus și a adus din mașină o sabie. Fane a luat-o și l-a tăiat pe unul dintre polițiști pe mână. În cădere, ăla a descărcat pistolul în Spoitoru, care s-a prăvălit pe caldarâm. Restul au fost duși pe circă. Pentru că gaborii îi știau pe țigani analfabeți, le-au pus a doua zi un ziar în față și le-au spus că scrie că Fane Spoitoru e mort și că e mai bine să declare tot despre un mort și să scape ei. Așa a înfundat Fane pușcăria”, a mai spus Nuţu Cămătaru.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”