Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară: „Bucureştiul era împărţit în două”

Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară. Codin Maticuc a reușit să publice cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, carte scrisă despre viața interlopului Nuțu Cămătaru. Așa cum declară chiar protagonistul, nu a dorit să fie „promovat cu această carte.

24 nov. 2021, 15:34

Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară. În declarațiile sale, Nuțu Cămătaru spune că nu se consideră a fi atât de rău pe cât a fost portretizat, dar și-așa a plătit pentru ceea ce a făcut, prin anii de închisoare la Jilava și la Găești.

Nuţu Cămătaru, despre rivalul său Nicu Gheară

M-au acuzat că am dat oameni la lei, eu aveam câini mai răi ca leii. Leii mei erau foarte dresaţi, s-au făcut filme cu ei. Niciodată nu am ameninţat pe cineva că îl dau la ei. Procurorul era foarte ironic, din ţigan nu m-a scos. Am avut neşansa să nu mă nasc pe Primăverii, m-am născut în Sectorul 5.

Am ajuns şi la Comisia de abuzuri, unde un domn senator mi-a zis că Bucureştiul era împărţit în două, jumătate al meu, jumătate al lui Nicu Gheară. Şi atunci l-am întrebat unde e jumătatea mea? Jumatea mea a lipsit, eu poate nu ajungeam niciodată cum am ajuns, cu toate că nu mă dezic de fraţii mei, că au greşit„, a declarat Nuţu Cămătaru.

Citeşte şi: Sile Cămătaru era sa moară în închisoare de Covid. Nuţu Cămătaru: „A avut plămânii afectaţi 90%”

Nuţu Cămătaru, 18 ani de închisoare

Considerat a fi unul din cei mai periculoși interlopi la vremea aceea, Nuțu Cămătaru a reușit să încalce legea de mai multe ori. Totul avea să culmineze cu arestarea și judecarea sa.

Sentința magistraților avea să fie de 18 ani de închisoare, o parte din ani de închisoare petrecându-i alături de fiul său, după cum scrie și în cartea semnată de Codin Maticiuc.

Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.

Nu cred că am făcut eu aşa un mare rău acestei ţări, nici că am fost sau sunt uşă de biserică. Dacă am făcut vreun rău, am plătit cu vârf şi îndesat.”, a mai declarat Nuţu Cămătaru, pe Youtube.