Nuţu şi Sile Cămătaru îşi controlau afacerile cu „sedinţe” de bătaie

Nuţu şi Sile Cămătaru îşi controlau afacerile ilegale mai ceva ca poliţia. Astfel, Nuţu şi Sile Cămătaru nu ezitau să sancţioneze pe oricine încerca să-i păcălească, mai ales dacă era vorba despre apropiaţi.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 08:43
Nuţu şi Sile Cămătaru îşi controlau afacerile cu „sedinţe” de bătaie

Cei care făceau afaceri cu fraţii Cămătaru ştiau că nu este de glumit cu aceştia, mai ales când venea vorba de bani, potrivit România TV. Atât Sile, cât şi Nuţu îşi trimiteau apropiaţii pe urmele celor care le datorau bani, iar recuperatorii acţionau cu violenţă, nu se dădeau în lături de la nimic.

De asemenea, recuperatorii îi ştiau de frică pe fraţii Cămătaru. Totuşi, o persoană din anturajul celor doi fraţi a cerut în numele lor o taxă de protecţie de la patronul unui restaurant.

Nuţu Cămătaru a aflat acest lucru şi l-a băgat pe recuperator în şedinţă, în sensul că acesta a fost bătut şi a trebuit să îi dea banii primiţi de la patronul restaurantului.

Un alt bărbat din anturajul Camătarilor a primit o corecţie după ce nu a avut grijă de prostituatele cu care era plecat în Spania. Fetele au fugit, iar bărbatul a trebuit să plătească pentru neglijenţă.

Pentru faptele lor, fraţii Cămătaru au plătit cu ani grei de închisoare. Nuţu Cămătaru este în libertate, însă fratele său, Sile, mai are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare.