O actriţă a fost diagnosticată cu cancer. Dezvăluiri cutremurătoare: „A afectat doar plămânul stâng”

O actriţă a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta şi-a întristat fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că în urma unor controale amănunțite a descoperit că are cancer, în stadiul unu.

03 aug. 2021, 10:48
O actriţă a fost diagnosticată cu cancer. Dezvăluiri cutremurătoare: „A afectat doar plămânul stâng”
Kathy Griffin este actriţă şi prezentatoare de televiziune

O actriţă a fost diagnosticată cu cancer. Este vorba despre Kathy Griffin, actriţă şi prezentatoare de televiziune, a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală grea. Acesta a anunțat că are cancer și în scurtă vreme va intra în sala de operație.

O actriţă a fost diagnosticată cu cancer

De asemenea, deţinătoarea a două premii Emmy a mai anunțat că în curând va fi operată pentru îndepărtarea unei jumătăţi din plămânul stâng, scrie Variety.

Trebuie să vă spun ceva. Am cancer. Voi intra în operaţie pentru a-mi îndepărta jumătate din plămânul stâng. Da, am cancer la plămân chiar dacă nu am fumat niciodată. Medicii sunt optimişti pentru că este stadiul unu şi a afectat doar plămânul stâng.

Din fericire, nu voi face chimioterapie sau radiaţii după asta şi ar trebui să pot respira normal. Dacă nu aş fi fost vaccinată, aș fi avut probleme şi mai grave. Vă rog să vă faceţi controale medicale regulat. Vă va salva viaţa”, a scris Kathy Griffin pe Twitter şi Instagram.

Citeşte şi: Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Cum arată acum actriţa

Actriţa Suzzanne Douglas a decedat la doar 64 de ani

Vestea a dat-o chiar familia actriței, care nu a precizat cauza morții. „A încălzit inimile oamenilor din întreaga lume cu rolurile jucate în filme și serialele de televiziune” , a postat verișoara ei Angie Tee pe Facebook.

Suzzane Douglas anunțase încă din luna ianuarie că „două tipuri de cancer care îi pun viața în pericol” i-au schimbat cu totul viața.

Nu lăsați problemele de sănătate să vă abată de la scopul vostru. Misiunea și planul lui Dumnezeu pentru viețile noastre trebuie să ne facă să ne dedicăm minții, trupului și sufletului nostru”, scria actrița în ianuarie  pe Facebook.

Suzzanne Douglas a jucat și teatru, dar consacrarea i-au adus-o rolurile jucate în filme și seriale de televiziune. A apărut pe Broadway – în „Into the Woods”, „Threepenny Opera” și „The Tap Dance Kid” – în anii 1980, apoi s-a ocupat de filme și televiziune cu normă întreagă.

Douglas a câștigat un premiu NAACP Image pentru rolul secundar remarcabilă în filmul „Tap” din 1989. Au urmat apoi filme de mare succes, printre care „School of Rock” din 2003. În 2015, a interpretat-o ​​pe Cissy Houston, într-un film biografic despre Whitney Houston.


loading...
Partenerii noștri