O actriţă celebră, dată dispărută, după ce fiul ei a fost găsit singur pe o barcă. Artista s-a dus să înoate şi nu s-a mai întors

O cunoscută actriţă a fost dată dispărută, după fiul ei în vârstă de 4 ani a fost găsit singur într-o barcă pe lacul Piru din California, potrivit presei americane.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 09:44

Este vorba despre actriţa şi cântăreaţa Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee”, în vârstă de 33 de ani. Femeia şi-a luat fiul şi a mers la o plimbare cu barca pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles.

Autorităţile au  precizat că băiatul a fost găsit singur, precizând că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă.

Operaţiunea de căutare este în desfăşurare. Sunt folosite elicoptere, drone şi o echipă de scafandri.

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

Biroul șerifului din localitatea Ventura, aflată la aproximativ o oră nord-vest de Los Angeles, a anunțat că joi continuă căutările persoanei dispărute în Lacul Piru. Naya Rivera și-a făcut debutul în lungmetraj ca rolul Vera din filmul de groază At Devil’s Door (2014) și a reapărut ca Blanca în cel de-al treilea sezon al serialului de televiziune Lifetime, Devious Maids, în 2015. 

În cariera muzicală, Naya Rivera a semnat o colaborare cu Columbia Records ca artist solo, în 2011 și a lansat un single în 2013, împreună cu rapperul Big Sean.