O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubit. Vedeta din serialul Vlad face dezvăluiri: „Am mers un an și ceva la terapie”

O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubit, iar separarea a fost una destul de dificilă. Vedeta din serialul Vlad, difuzat în trecut la PRO TV, a făcut declarații despre povestea de iubire care s-a încheiat și cum a depășit acest sfârșit de etapă.

09 dec. 2023, 22:50
O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubit. Vedeta din serialul Vlad face dezvăluiri: „Am mers un an și ceva la terapie”
O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubit

O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubitul ei. Diana Sar, cunoscută publicului din mai multe filme și seriale românești, a vorbit despre recenta despărțire de iubitul cu care se visa ani buni împreună. Bruneta a spus că e din nou liberă și că de acum așteaptă buchetele de flori de la admiratorii secreți.

Citește și: Augustin Viziru, dat afară pe uşa din dos din serialul Vlad. „M-a deranjat. Ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon!”

O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubitul ei

Artista a mai povestit deși a fost o despărțire neplăcută, de data asta a depășit-o mai bine. În trecut, când a mai suferit decepții în dragoste, a fost chiar și la terapeut. Diana Sar a mai zis că ședințele la psiholog au fost mai mult pentru liniștea ei sufletească, nu neapărat pentru a depăși eșecurile amoroase.

Eu m-am despărțit de curând. Am văzut și eu pe internet un tort pe care scria „Felicitări pentru break-up, așa trebuia să fac și eu.

A fost o perioadă dificilă, dar acum a trecut. Aștept buchetele de flori. Am fost aproape un an împreună și eram chiar aproape de aniversarea noastră. Am scăpat de un cadou.

Am fost în trecut la terapeut. Am învățat niște mecanisme prin care să trec mai ușor prin momentele grele, nu doar prin despărțiri. Am mers un an și ceva la terapie. Probabil o să reiau, la un moment dat”, a declarat actrița la Antena Stars.