Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie. Actriţa are 43 de ani

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie. Este una dintre cele mai apreciate actriţa, atât în România, dar şi internaţional. Până acum câţiva ani, a locuit în America, unde s-a bucurat de un real succes în carieră.

26 aug. 2022, 19:34

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie. După ce a divorţat de Bobby Păunescu, vededeta a revenit în ţară, unde îşi continuă cariera în actorie. Unul dintre cele mai importante roluri l-a avut în serialul Vlad, difuzat la Pro TV.

Citeşte şi: Fratele Monicăi Bîrlădeanu, pe scena de la iUmor. Petru a făcut-o praf pe actriţă: „Probabil fanii vor să știe ce operații estetice ai”

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie

Actriţa este destul de discretă cu viaţa personală, dar şi corpul ei. Este adepta ţinutelor lejere, care nu îi lasă prea mult trupul la vedere. Ei bine, Monica Bîrlădeanu a avut curajul să se pozeze la plajă. La 43 de ani, vedeta arată foarte bine şi se poate mândri cu formele sale.

Asta-i bucuria omului caruia ii dai inapoi ceva ce avea deja, dupa ce i-a fost retras vreo 2 zile. De soare vorbesc. Ma plangeam ca nu e soare si s-a rezolvat:)) Dupa vreo doua zile ploioase de se rupeau norii, avem si noi in sfarsit o zi cu soare serios, numa’ buna de baie„, a scris Monica Bîrlădeanu, pe pagina sa de Facebook.

Monica Bîrlădeanu: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”

Monica Bîrlădeanu se confesează. Actrița din „Vlad” a îndurat multe în copilărie și în adolescență. „La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el.

În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru”, își amintește Monica Bârlădeanu.