O actriţă cunoscută şi soţul ei au murit într-un tragic accident rutier. Vedeta avea doar 27 de ani

Actriţa Vanessa Angel și soțul ei au fost implicaţi într-un accident în Indonezia, pe autostrada dintre Jombang şi Surabaya, la km 672. Cei doi au murit pe loc, a anunţat poliţia.

04 nov. 2021, 10:12
O actriţă cunoscută şi soţul ei au murit într-un tragic accident rutier. Vedeta avea doar 27 de ani

Vanessa Angel și soțul ei călătoreau într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero şi plecaseră din capitala Indoneziei, Jakarta, joi dimineaţă. Din motive necunoscute, pe autostradă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de separatoarele de drum, însă poliţia presupune că acesta ar fi adormit la volan.

Impactul a fost atât de puternic, încă ambele persoane aflate în maşină au murit pe loc. Accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora lolasă 13.37 (ora 08.37, ora României), transmite CNN Indonezia.

Vanessa Angel

Citeşte şi O celebră actriţă susţine că i-a căzut cu tronc unui extraterestru: „Mi-a spus că este îndrăgostit de mine şi mi-a propus să plec cu el”

Vanessa Angel avea 27 de ani, fiind născută 21 decembrie 1993, la Jakarta. Pe numele său real Vanessa Adzaniaa, ea şi-a construit o carieră de succes în industria divertismentului ca actriță, model și cântăreață. Vanessa și-a arătat abilitățile de actorie pentru prima dată în telenovela Cinta Intan, în 2008, unde a interpretat rolul Sandrei.

În 2011 s-a lansat în lumea muzicală şi a a lansat un single cu Nicky Tirta, intitulat Indah Cintaku. Piesa a fost un hit și a făcut popularitatea Vanessei să crească. În 2012, ea a reapărut pe micul ecran în telenovela Curse of Love, iar de atunci prezenţa sa în filme şi la tv a fost constantă.

Citeşte şi Panică la Hollywood, o actriţă britanică a dispărut fără urmă în Los Angeles. Era cunoscută din mai multe seriale