O actriţă cunoscută vinde tablouri pentru a se întreţine

Marilena Chelaru (54 ani) este cunoscută de români după ce ani la rând a făcut parte din echipa grupului umoristic Vouă. Deoarece în prezent nu mai are niciun contract, actriţa s-a apucat să picteze pentru a reuşi să se întreţină, scrie Libertatea. 

08 apr. 2013, 08:49
O actriţă cunoscută vinde tablouri pentru a se întreţine

Înghesuită de criza financiară şi rămasă fără angajament după ce trupa Vouă nu a mai semnat niciun contract, actriţa Marilena Chelaru a fost nevoită să se reprofileze. A rămas, totuşi, în domeniul artei şi s-a apucat de pictat, iar acum încearcă să vândă tablouri pentru a supravieţui.

„De trei ani, de când a venit criza, eu nu mai joc nicăieri. Contractul de la Naţional TV cu trupa Vouă s-a încheiat şi până acum nu mi-am mai găsit nimic de muncă. Stau acasă şi pictez. Uneori am noroc şi mai vând picturi. Îmi place să pictez pe pânză şi fac tablouri mai abstracte. Când sunt înghesuită financiar, mai duc din ele la doctori, că nu mă mai ajung cu banii. De exemplu, în ultima perioadă, pentru că am ceva probleme de sănătate, am dat trei din ele la medici”, spune Marilena Chelaru.

Un tablou se vinde în medie cu 100 de euro, spune actriţa; cel mai scump tablou din colecţia artistei, intitulat  „Cuib de păsări”,  este estimat la 800 de euro. „Când l-am realizat, m-am gândit ce ar vedea un pui de pasăre din cuib”, şi-a explicat artista viziunea.