O ACTRIŢĂ de succes s-a transformat în MONSTRU după ce şi-a injectat în faţă ulei de gătit VIDEO

Hang Mioku era o actriţă şi un model de succes în Coreea, însă dorinţa ei de a fi perfectă a transformat-o într-un monstru. Actriţa a făcut prima intervenţie chirurgicală la vârsta de 28 de ani şi de atunci nu s-a mai putut opri.

31 dec. 2012, 10:31
O ACTRIŢĂ de succes s-a transformat în MONSTRU după ce şi-a injectat în faţă ulei de gătit VIDEO

După zeci de operaţii estetice efectuate în Japonia, artista a fost avertizată de către medic că orice tăietură i-ar putea deveni fatală, refuzând să-i mai afcă orice mic „retuş”, scrie libertatea.ro.

Numai că Hang Mioku nu a luat în seamă aceste sfaturi ale esteticianului şi, întorcându-se în Coreea, a căutat ajutor la un doctor cunoscut în plan local, care i-a sugerat injecţiile cu silicon. Când şi acesta a refuzat să o mai supună acestei proceduri, ea a apelat la piaţa neagră şi a continuat să se deformeze.

Terorizată la gândul că frumoasa ei faţă se transformă, artista coreeană a apelat la o soluţie care era să-i fie fatală: şi-a injectat singură ulei de gătit în faţă, obţinând drept rezultat un chip monstruos, diform. Cu toate încercările ei de a elimina siliconul şi uleiul din faţă, rezultatul este dezastruos.