O adevărată lecție de viață. Un bărbat din Făgăraș, imobilizat în scaunul cu rotile, curăță zăpada de pe trotuar: „A ales abilitatea din dizabilitate”

Imagini emoționante cu un bărbat fără picioare din Făgăraș, care curăță zăpada de pe mașinile din parcare.

22 ian. 2024, 22:48
O adevărată lecție de viață. Un bărbat din Făgăraș, imobilizat în scaunul cu rotile, curăță zăpada de pe trotuar: „A ales abilitatea din dizabilitate”
Un bărbat în scaun cu rotile a ieșit să dea zăpada cu lopada, în Făgăraș

Imaginile cu bărbatul din Făgăraș care muncește cu lopata dintr-un scaun cu rotile au devenit virale pe rețelele sociale. Soția bărbatului a postat fotografia pe Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Sute de oameni au apreciat gestul lui George Brumbea și au lăudat determinarea și spiritul său altruist.

Citește și: VIDEO „Văleu, ce-mi place mie!” Reacţia lui nea Vasile, un bunic de 80 de ani din Bacău, când primește gogoși calde şi pufoase

„Cum soțul meu poate, ar putea și alții să iasă la dat zăpada, să facem trotuarele practicabile”, a scris soția bărbatului la descrierea postării.

„O astfel de imagine ne lasă fără cuvinte. Pe noi, toți cei care „măturăm” de zor pe Facebook, din fotolii, când ninge, cu tot felul de nemulțumiri la adresa unora sau altora”, a comentat o altă persoană care a distribuit fotografia.

„Și alții stați în casă asistați sociali de prostii primăriilor și stat! Doar aveți boale nu puteți să ieșiți la muncă! Și acest stimabil domn da zăpadă din cărucior nesimțiților! El nu mai e asistat social și poate ar avea tot dreptul!”, „A ales abilitatea din dizabilitate”, „Cel mai harnic! Mereu e primul la treaba!”, „Felicitări, meritați tot respectul!”, au comentat alte persoane.

Citește și: Iarna nu-i ca vara! Un kilogram de cireșe se vinde în piață, în ianuarie 2024, cu 250 de lei kilogramul. Românii abia …