O adolescentă a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Fata a căzut de pe acoperişul unui bloc

O adolescentă a murit miercuri seară, în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Fata a căzut de pe acoperişul unui bloc turn din Sibiu, după ce balustrada balconului în care se afla a cedat. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

RomaniaTV.net
15 mart. 2017, 17:58
O adolescentă a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Fata a căzut de pe acoperişul unui bloc

UPDATE: Adolescenta ce a murit miercuri seară la Sibiu nu a căzut de la etajul nouă al blocului Turn. Fata de 14 ani a căzut de pe acoperiș, acolo unde s-a urcat împreună cu alți șapte prieteni. Aceștia au ajuns pe bloc după ce au spart ușa încuiată cu lacăt, scrie Ora de Sibiu.

Deși inițial s-a vehiculat că Denisa Voilean a căzut de pe balconul de la etajul nouă al blocului turn, în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Reporterii Ora de Sibiu au mers la fața locului și au descoperit că adolescenta de 14 ani a căzut de pe acoperiș, iar acolo a ajuns cu șapte prieteni după ce în prealabil au spart o poartă. Aceasta a fost pur și simplu smulsă din perete de către tineri, lucru ce se poate observa și din imaginile video de mai jos.

Sub protecția anonimatului, un locatar din blocul în care a avut loc tragedia, a povestit pentru Ora de Sibiu ce s-a întâmplat în realitate. ”Nu a căzut de la etajul nouă. A căzut de pe acoperiș. Acolo se adună seară de seară copii și tot rup ușa sau o scot din țâțâni. Așa au făcut și în seara asta. Nu e prima dată când se rupe ușa aceea. Acum s-a întâmplat această tragedie…”, a explicat locatarul cu pricina.

Se pare că adolescenta de 15 ani a urcat alături de alţi prieteni să își facă un selfie de la înălțime. Au ajuns până la etajul nouă în balconul comun, de unde se ajunge la toboganul dezafectat pentru deșeurile menajere. Balustrada balconului a cedat, iar adolescenta a căzut în gol.

Din păcate, medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru viaţa fetei.

Autoritățile bănuiesc de faptul că este vorba de un accident, deoarece balustrada balconului de unde a căzut fata este ruptă.

„Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, informează reprezentații polițiștilor sibieni, potrivit turnulsfatului.ro.