O adolescentă a rămas gravidă deşi era virgină: „Mi se spune Fecioara Maria!”. Cum a fost posibil

Samantha Lynn Isabel, o tânără în vârstă de 19 ani din SUA, avea o relație serioasă, însă nu făcuse niciodată sex cu partenerul ei. Totuşi, a rămas însărcinată şi s-a ales cu porecla "Fecioara Maria".

24 iul. 2020, 16:55
O adolescentă a rămas gravidă deşi era virgină: „Mi se spune Fecioara Maria!”. Cum a fost posibil

Samantha Lynn Isabel a mărturisit că a rămas fără cuvinte când a observat primele semne care indică o sarcină: lipsa menstruației și apariția crampelor. Ulterior, a mers la doctor, căruia i-a explicat prin ce trece, și a fost cu adevărat copleșită când a aflat că testul de sarcină pe care îl efectuase avea rezutlat pozitiv.

„Citisem că poți rămâne însărcinată în timpul preludiului”, a explicat adolescenta într-un videoclip postat pe TikTok.

O influenceriţă a rămas gravidă cu fiul ei vitreg. A divorţat de tatăl lui după 10 ani de căsnicie: „Am obosit să mă ascund”

Aceasta a recunoscut faptul că atunci când a aflat că este însărcinată s-a gândit că momentul în care s-a întâmplat ar fi fost în noaptea balului, însă iubitul ei a asigurat-o că acest lucru nu avea cum să se întâmple pentru că nu făcuseră sex.

A repetat testul de şase ori, toate cu același rezultat, iar controlul la medic a înlăturat orice dubiu: era însărcinată îna cinci săptămâni. Prietenul acesteia a fost încântat de veste, însă fata a început să se îngrijoreze.

„Și așa am ajuns să am un fiu de cinci ani”, a mărturisit tânăra într-un clip pe TikTok.