O influenceriţă a rămas gravidă cu fiul ei vitreg. A divorţat de tatăl lui după 10 ani de căsnicie: „Am obosit să mă ascund”

O influenceriță din Rusia a dezvăluit că este însărcinată cu fiul ei vitreg, după ce a divorțat recent de tatăl său, scrie Daily Mail.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 11:08
O influenceriţă a rămas gravidă cu fiul ei vitreg. A divorţat de tatăl lui după 10 ani de căsnicie: „Am obosit să mă ascund”

Marina Balmasheva, în vârstă de 35 de ani, a anunțat recent că este logodită cu iubitul ei de 20 de ani Vladimir – despărțindu-se de tatăl acestuia Alexey, 45 de ani, cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Citeşte şi: Aceşti tineri au plecat în vacanţă, lăsându-și gemenii înfometaţi. Şi-au minţit prietenii că sunt internaţi în spital, cu Covid-19

Luni a postat un videoclip pe Instagram prin care a împărtășit internauților veștile fericite împreună cu Vladimir, înmânându-i testul pozitiv de sarcină, după care s-au o îmbrățișat emoționant.

Ea a spus că sunt împreună de doar patru săptămâni și a recunoscut că au decis să se căsătorească datorită copilului pe care îl vor avea.

Postarea tradusă scria: ”Am obosit să mă ascund … Totul este posibil în această lume. Suntem împreună de patru săptămâni și da. De aceea am decis să ne căsătorim”.

În timp ce unii fani au reacționat cu emoji în formă de inimă și le-au dorit „fericire și sănătatea”, alții au fost mai puțin pozitivi cu privire la această veste – iar unii au părut nedumeriți în legătură adevăratul tată al copilului.

Marina, care provine din regiunea vestică a Rusiei, l-ar fi adoptat pe Vladimir la vârsta de 5 ani în timp ce încă mai era într-o relație cu tatăl lui.

Luna trecută a stârnit un val de reacții după ce a postat o fotografie cu Vladimir în urmă cu 13 ani, când avea doar șapte ani.


loading...
Partenerii noștri