O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul al treilea al Colegiului Naţional „George Coşbuc”

Poliţia a arătat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

16 mart. 2023, 12:10
O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul al treilea al Colegiului Naţional „George Coşbuc”

O elevă de 13 ani a fost transportată la spital, joi, după ce a căzut de la înălţime, fiind găsită în lateralul clădirii Colegiului Naţional ”George Coşbuc” din Cluj-Napoca. Fata era conştientă şi cooperantă. Poliţiştii afirmă că eleva ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii instituţiei de învăţământ şi au deschis o anchetă în acest caz.

Bătaie de joc din partea autorităților. Guvernul a lăsat fără tichete educaționale peste 15.300 de copii ai căror părinți nu au venituri. La 6 luni de când a început școala le cere „completarea documentelor”

”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Din primele date, poliţiştii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii”, a transmis IPJ Cluj.

Fata a fost transportată la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate.  Poliţia a arătat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Calendar an școlar 2023-2024. Elevii încep școala pe 11 septembrie și o încheie pe 21 iunie

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălţime în proximitatea Colegiului Naţional „George Coşbuc”. Ea a fost găsită în lateralul clădirii Colegiului ”George Coşbuc”.

”Minora de 14 ani, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ”, a arătat ISU Cluj.