O ADOLESCENTĂ de 14 ANI, care suferă de o boală rară, îi cere PREŞEDINTELUI să o lase să moară VIDEO

O adolescentă din Chile suferă de o boală rară care o imobilizează la pat cu dureri groaznice. Sătulă de suferinţă, ea le cere politicienilor din ţară să o lase să moară prin eutanasiere asistată.

02 mart. 2015, 11:02
O ADOLESCENTĂ de 14 ANI, care suferă de o boală rară, îi cere PREŞEDINTELUI să o lase să moară VIDEO

Valentina Maureira, o adolescentă de 14 ani din Chile, suferă încă de la naştere de fibroză chistică şi a decis că nu mai vrea să trăiască în suferinţă, motiv pentru care îi imploră pe politicienii din ţara ei să publice un decret prin care ea ar putea fi eutanasiată, potrivit Mirror.

Citeşte şi S-a dat LIBER la eutanasiere şi în Canada. Ce au decis autorităţile

Sunt Valentina Maureira, am 14 ani şi sufăr de fibroză chistică. Vreau să solicit o întrevedere urgenţă cu preşedintele pentru că m-am săturat să trăiesc cu această boală şi doar preşedintele poate autoriza să primesc injecţia letală care îmi va permite să adorm odată pentru totdeauna„, a spus fetiţa într-un clip publicat pe internet.

 

Şocant este faptul că şi fratele tinerei a murit din cauza aceleaşi boli, iar părinţii sunt disperaţi, mai ales că nu există un tratament pentru această boală.

Citeşte şi A cerut să fie EUTANASIAT pentru că nu suportă să stea în închisoare

A făcut deja cinci operaţii care i-au cauzat multă durere şi suferinţă. I s-a promis că se va simţi mai bine, dar nu a fost deloc aşa. Este mult mai înţeleaptă şi matură decât alţi copii de vârstă ei„, a spus Freddy Maureira, tatăl fetei, recunoscând că înţelege dorinţa fiicei sale.