O adolescentă de 16 ani și-a dat foc. Părinții au găsit trupul carbonizat în curte

Caz șocant în județul Bacău. O minoră de 16 ani a fost găsită carbonizată în gradina casei. Se pare minora și-ar fi dat foc.

10 ian. 2023, 10:48
O adolescentă de 16 ani și-a dat foc. Părinții au găsit trupul carbonizat în curte

O adolescentă de 16 ani și-a dat foc în curtea casei din comuna Bogdănești, județul Bacău. Trupul carbonizat al fetei a fost găsit de părinții ei în grădina locuinței.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, o minoră de 16 ani, din comuna Bogdănești a fost găsită de membrii familiei parțial carbonizată, în grădina locuinței”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Bacău.

Anchetatorii au precizat că adolescenta era o persoană introvertită şi iau în calcul sinuciderea, dar nu în urma unei eventuale provocări pe reţelele de socializare. Fata era elevă în clasa a IX-a la Liceul Nadia Comaneci din Onesti.

Citește și: EXCLUSIV Georgiana, fata de 13 ani fugită de acasă în Năvodari, a fost găsită acasă la iubita ei. Mama ei rupe tăcerea: „I-am interzis să mai umble cu fata aceea”

Din primele date, fata s-a trezit dis-de-dimineață, ar fi fumat un pachet de țigări, a băut spirt, apoi s-a stropit cu benzină și și-a dat foc.

Cadavrul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

„Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează Poliția Bacău.