O adolescentă stabilită în Canada reprezintă România la Miss Teen 2012 FOTO

Ilinca Şerban, o adolescentă în vârstă de 16 ani născută la Bucureşti şi stabilită în Canada, a fost desemnată Miss Teen România 2012 şi reprezintă România în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Teen 2012, care se desfăşoară până în 30 iunie în Houston, Texas.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 10:04
O adolescentă stabilită în Canada reprezintă România la Miss Teen 2012 FOTO

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de agenţia care deţine licenţa Miss Teen în România, Ilinca Şerban, o adolescentă în vârstă de 16 ani născută la Bucureşti, dar stabilită în Canada, reprezintă zilele acestea România într-un concurs internaţional de frumuseţe, care are loc până în 30 iunie în Houston, Texas (SUA).

„În urma urma selecţiei organizate a fost aleasă, ca reprezentantă a României în competiţia internaţională de frumuseţe Miss Teen 2012, Ilinca Şerban, în vârstă de 16 ani, care la 1.73 metri înălţime are dimensiunile 84-58-88. Aflată la prima performanţă de acest gen, proaspăta deţinătoare a titlului «Miss Teen România 2012» ne reprezintă ţara în finala concursului internaţional de frumuseţe care are loc în Houston, acolo unde concurează alături de candidate din alte 20 de ţări”, se arată în comunicatul citat.

Născută în Bucureşti, Ilinca Şerban a plecat, când avea şase ani, împreună cu familia sa, în Canada, în prezent locuind în Calgary. Încă din gimnaziu, ea s-a înscris ca voluntar pentru „Discovery House”, un adăpost pentru femeile alungate de acasă şi bătute.

Adolescenta este elevă a liceului Central Memorial din Calgary, la clasa de balet.

Deşi trăieşte la mii de kilometri de România, Ilinca vine periodic în vacanţe la bunicii săi din ţară.