O aeronavă Tarom a făcut pană în timp ce ateriza la Budapesta. Călătorii vor fi preluați de un alt avion

O aeronavă a companiei Tarom a făcut pană în timp ce ateriza pe aeroportul din Budapesta. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

12 nov. 2023, 23:46
O aeronavă Tarom a făcut pană în timp ce ateriza la Budapesta. Călătorii vor fi preluați de un alt avion
O aeronavă Tarom a făcut pană în timp ce ateriza la Budapesta

O aeronavă Tarom a făcut pană în timp ce ateriza la Budapesta. Potrivit oficialilor airportal.hu, una dintre pistele aeroportului a fost închisă până la ora 22.00, ca urmare a incidentului, scrie ziare.com.

Citește și: Ministrul Grindeanu, despre „salvarea” Tarom: „Este un brand pe care nu putem să-l aruncăm. Nu am întâlnit instituţie cu angajaţi mai mulţi neamuri ei între ei”

Compania Tarom va trmite alt avion care va prelua pasagerii cursei Budapesta – București. Aceștia ar urma să ajungă la București cu o întârziere de cinci ore.

Aeronava ATR 72-600 cu numărul de înmatriculare YR-ATL, care opera zborul RO 237 al companiei Romanian Airlines, a sosit pe Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta duminică, la ora 18:21, arată g4media.ro.

Citește și: Un nou accident cumplit: O tânără de 27 de ani și un tânăr de 28 de ani au murit, iar șoferul de 20 de ani e în stare gravă

Potrivit informațiilor furnizate de oficialii maghiari, anvelopa stângă a trenului principal de aterizare al aeronavei a suferit o pană în timpul sau după aterizare pe aeroportul din Budapesta.

În urma incidentului, pista respectivă a fost închisă, iar la aeronavă au fost chemați și pompierii instalațiilor aeroportului și serviciile competente.