O afaceristă din Bistrița-Năsăud a plătit 70.000 de euro pentru o dezlegare de farmece. Femeia fusese părăsită de soț!

O femeie din Bistrița Năsăud a fost înșelată. Afacerista plătit nu mai puțin de 350.000 de lei unei maici starețe de la o mânăstire din Prahova.

18 nov. 2021, 11:22
O afaceristă din Bistrița-Năsăud a plătit 70.000 de euro pentru o dezlegare de farmece. Femeia fusese părăsită de soț!

O afaceristă din Bistrița-Năsăud a plătit 70.000 de euro pentru o dezlegare de farmece. Motivul? Victima voia o dezlegare de farmece după ce soțul ei a părăsit-o. Maica stareță a fost arestată.

O afaceristă din Bistrița-Năsăud a plătit 70.000 de euro pentru o dezlegare de farmece

După ce femeia de afaceri din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, a apelat la maica stareţă cu puteri miraculoase ca să îi rezolve neînţelegerile cu soţul, i-a transferat constant în cont diverse sume de bani. Mai exact, aproximativ 70.000 de euro în numai trei luni.

La un moment dat, stareţa nu a mai răspuns la telefon. Abia atunci, victima, o tânără în vârstă de 28 de ani, a început să suspecteze că ar fi putut fi înşelată. A depus o plângere la Poliţie, iar stareţa a fost identificată de anchetatori.

„Persoanele care săvârşesc astfel de fapte sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, care are o pedeapsă cu închisoarea de la unul la cinci ani”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, pentru antena3.ro.

Femeia din Prahova a fost condusă la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud şi, ulterior, arestată preventiv. Cazul a ajuns şi în atenţia Patriarhiei Române care condamnă inclusiv credincioşii care apelează la „asa-zişii” deţinători de puteri supranaturale.

„Niciun monah autentic şi nicio măicuţă autentică nu cerşeşte şi nu pretinde bani în nume propriu sau în numele vreunei mănăstiri. Să înţeleagă că trebuie să fie foarte atenţie în relaţionarea cu astfel de oameni, care pot profita de buna-credinţă, de generozitatea şi naivitatea oamenilor”, a precizat pr. Florin Petre, din cadrul Patriarhiei Române.

De altfel, în octombrie, o femeie care pretinde că este măicuță la o mănăstire din județul Alba a escrocat mai mulți enoriași după ce le-a oferit servicii de vrăjitorie contra unor sume considerabile de bani. Femeia se prezintă ca fiind măicuța Ana Maria și îi asigură pe cei naivi că a ajutat o mulțime de oameni năpăstuiți să scape de blesteme, să învingă boli cumplite și să câștige sume colosale.

„Mă consider un om binecuvântat și împlinit. Din ziua în care am ajuns aici am trăit sentimentul că Dumnezeu în nemărginita Lui bunătate, m-a ales să viețuiesc în cel mai binecuvântat loc de pe pământ. De fapt acest simțământ m-a însoțit încă de la Râmeț, când dintr-o obște de peste 100 de maici, maica stareță m-a trimis pe mine cu ascultare aici. Inițial am fost trimisă pentru a ajuta la strană, după care am rămas pentru totdeauna. Fără îndoială Măicuța Domnului a mijlocit în lucrarea aceasta”, își face introducerea „măicuța”, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și: Luptă în instanţă între amanta unui ieşean şi soţia înşelată după ce aceasta din urmă a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său. Cum s-a petrecut totul