O altă înșelătorie și-a făcut loc pe plajele de la Marea Neagră. Care este țeapa de care trebuie să te ferești

În plin sezon estival, pe litoralul românesc se propagă nenumărate tipuri de înșelătorii, iar turiștii trebuie să fie foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Iată cum poți fi păcălit atunci când îți iei un șezlong.

28 iul. 2023, 11:18
O altă înșelătorie și-a făcut loc pe plajele de la Marea Neagră. Care este țeapa de care trebuie să te ferești
O altă înșelătorie și-a făcut loc pe plajele de la Marea Neagră. Care este țeapa de care trebuie să te ferești

Suntem chiar în mijlocul sezonului estival, iar plajele de la Marea Neagră sunt pline ochi cu turiști. Din nefericire, multe persoane care au ales să își petreacă concediul pe litoralul românesc rămân cu un gust amar. Pare că situațiile neplăcute sunt la ordinea zilei, iar turiștii sunt obligați să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și să aleagă cu atenție locurile în care merg.

Citește și: Plaja din România unde Marea Neagră este turcoaz. Este noua senzație a acestei veri

În luna iulie prețurile au bubuit, așa că cei care vor să petreacă câteva zile la Marea Neagră trebuie să fie pregătiți să scoată sume semnificative din buzunar. Separat de faptul că orice mic răsfăț costă o avere, oamenii care aleg să meargă la mare în România trebuie să fie cu ochii în patru, deoarece au apărut nenumărate înșelătorii. Una dintre ele se referă la achiziționarea șezlongului. Iată ce a pățit o femeie pe o plajă din Costinești.

Pentru cei mai mulți români vacanța în stațiunile de la Marea Neagră se transformă într-un mare eșec. Pare că la fiecare pas există riscul major de a fi înșelați. Oana, o turistă care a decis să se relaxeze câteva zile la Costinești. Aceasta a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, după ce a închiriat două șezlonguri. Când a trebuit să plătească, aceasta a remarcat că pe bon apăreau trei șezlonguri. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că aceștia nu aveau altă metodă prin care să o taxeze pentru măsuță și umbrelă. Astfel, ea a plătit nu mai puțin de 180 de lei, adică prețul pentru trei șezlonguri. Revoltată, tânăra a postat pe TikTok o scurtă filmare în care arată bonul fiscal ce i-a fost oferit după închirierea șezlongurilor. Furioasă, Oana a spus că în stilul acesta, peste cinci ani, oamenii de rând nu vor mai putea merge pe litoralul românesc din cauza prețurilor exorbitante.

„Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela? Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”, a spus Oana.

@oana.2118Hai la Costinesti ca e viata!🤣🤣🤣

♬ sunet original – Oana.2118

Citește și: Experiențe traumatizante la Marea Neagră. Cum și-au luat țeapă turiștii care și-au rezervat camere pe internet