Experiențe traumatizante la Marea Neagră. Cum și-au luat țeapă turiștii care și-au rezervat camere pe internet

Românii continuă să împărtășească experiențele nefericite din vacanțele petrecute la malul Mării Negre. Din ce în ce mai multe astfel de povești sunt distribuite de turiștii români, pe grupurile din social media. 

26 iul. 2023, 08:33
Experiențe traumatizante la Marea Neagră. Cum și-au luat țeapă turiștii care și-au rezervat camere pe internet

Printre victimele țeparilor a fost foarte aproape să se numere și Ana, o tânără care a sperat la o vacanță plăcută în Costinești.

Tânăra a fost cât pe ce să scoată bani din buzunar pentru o cazare care nu exista, de fapt.

„Mi s-a cerut un avans de jumătate din totalul sumei de cazare, pe care dorea să-l transfer printr-un cont bancar. A doua zi eu am revenit iar domnişoara respectivă îmi spune să-i transfer banii prin altă modalitate. Am zis să cercetez un pic totuşi cazarea, având în vedere că era doar pe BEEP şi pe ceva site-uri din alte ţări.

După poze am văzut că mai era o altă cazare cu aceleași poze. Am rugat-o să-mi dea share location şi mi-a spus că ‘nu sunt la cazare’”, a declarat Ana, potrivit ObservatorNews.ro.

Atenție! Review-urile pozitive de pe site-urile de rezervări nu reprezintă o garanție!

George, un alt turist, a apucat să plătească pentru o cazare care chiar exista. A verificat locația pe un site special de evaluare a locațiilor, iar calificativele erau în general bune. Totuși, realitatea a fost cu totul alta.

Hotelul „de lux” era dărăpănat, murdar, plin de mucegai, cu camere minuscule.

Imaginile postate pe internet erau vechi, de la renovarea făcută în urmă cu mai mulți ani.

„Locaţia aleasă avea un rating avea un rating destul de bun. M-a atras numărul semnificativ de reviewuri şi pozele de prezentare, dar atunci când am ajuns la locație am constatat că fotografiile au fost realizare probabil după renovarea hotelului care a avut loc acum câţiva ani, dar în realitate ascundeau igrasia şi camerele de mici dimensiuni”, a declarat și George.