O altă jurnalistă părăseşte Realitatea Plus: Când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi

Redacție Realitatea TV a anunțat despărțirea de o importantă jurnalistă a postului, care a venit în urmă cu un an și s-a ocupat de proiectul ”Reportajele Realității”. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 08:07

Anamaria Nedolcoff a anunțat că se retrage din echipa Realității, însă va continua să facă reportaje. Jurnalista nu a oferit multe detalii despre despărțire, precizând doar că are un alt proiect căruia i se va alătura, începând cu 1 aprilie.

Citește și: Denise Rifai şi-a anunţat demisia de la Realitatea Plus şi a explicat motivul pe Facebook

„Pur și simplu am decis să fac o schimbare. E ca într-o căsnicie, când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi. N-am plecat cu scandal, mie mi-a plăcut foarte mult la Realitatea TV și la Reportajele Realității. Îmi doresc să fac mai multe și simt că pot să fac mai multe.” , a declarat aceasta pentru paginademedia.ro.

Jurnalista Anamaria Nedelcoff a fost redactor-șef la Știrideiași în anul 2018 și redactor șef la Replica (Deva), unde a realizat emisiunii la posturile locale. A fost, apoi, corespondent la Starea Nației și a venit la Digi 24 în octombrie 2018, de unde a plecat în martie 2019.

Postul ”Realitatea Plus” se confruntă cu multe demisii, după ce și Denise Rifai, realizatoarea emisiunii ”Legile Puterii”, a plecat. Însă au venit Oreste Teodorescu și Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist B1TV, fost purtător de cuvânt la Cotroceni.