O altă vedetă, clientă fidelă la vrăjitoare. Vezi cine apela la farmece pentru a-şi aduce iubitul înapoi

Acum aproape şase ani, Magda Ciumac ar fi făcut orice pentru a se împăca cu Tolea, chiar după ce s-au porcăit în ultimul hal pe micile ecrane.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 07:58

Pentru a fi din nou în braţele lui Tolea, Magda Ciumac a acceptat să meargă şi la una dintre „magicienele” la modă din acea vreme, Sidonia, acum implicată până în gât în procesul pe care Oana Zăvoranu îl are împotriva vrăjitoarelor.

În acea vreme, pentru puţină publicitate, Magda ar fi făcut orice, aşa că invitaţia Sidoniei de a o vizita în casa acesteia din Rahova a picat la ţanc, cu atât mai mult cu cât alături de cele două urma să fie şi presa.

Şi cum farmecele Sidoniei nu au avut nici măcar cel mai mic efect asupra lui Tolea, de la prietenie la ceartă nu a mai fost decât un pas, Magda sărind, la începutul procesului vrăjitoarelor în apărarea Oanei Zăvoranu, susţinând sus şi tare că Sidonia şi acoliţii ei sunt doar nişte escroci.

Magda Ciumac, fosta soţie a luptătorului Tolea, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de băieţelul ei, Sasha. Fosta vedetă OTV se ocupă atent de educaţia fiului său, de care este foarte mândră.

Ţi-o mai aminteşti pe Magda Ciumac? Uite cum arată şi ce face acum fosta vedetă OTV FOTO

Potrivit spynews.ro, acum însă, de când Magda a lăsat în urmă trecutul tumultos, discursul brunetei s-a mai nuanţat, încercând astfel să stea cât mai departe de o posibilă chemare pentru a depune mărturie în „procesul vrăjitoarelor”.