O ambulanţă cu trei copii, blocată într-un şanţ după ce a derapat din cauza poleiului

O ambulanţă cu trei copii din judeţul Vaslui care erau transportaţi pentru dializă la un spital din Iaşi a rămas blocată, sâmbătă dimineaţă, într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean, după ce autosanitara a derapat din cauza poleiului de pe şosea.

23 mart. 2013, 06:52
O ambulanţă cu trei copii, blocată într-un şanţ după ce a derapat din cauza poleiului

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vaslui, maşina de salvare a ajuns cu roţile în şanţul de pe marginea drumului din localitatea Scânteia, situată la graniţa dintre judeţele Iaşi şi Vaslui, fără ca vreunul dintre cei trei copii aflaţi în autosanitară să fi fost rănit. Copiii care se află în ambulanţa ajunsă în şanţ fuseseră preluaţi din diferite localităţi din judeţul Vaslui pentru a fi transportaţi la Spitalul „Sfânta Maria” Iaşi pentru dializă.

„Din fericire, cei trei copii, a căror vârstă nu depăşeşte şapte ani, sunt bine, fără ca vreunul dintre ei să fi fost rănit.  Din câte am înţeles, în zona în care a derapat autosanitara noastră sunt mai multe maşini blocate, inclusiv o ambulanţă de la Iaşi”, a declarat, sâmbătă, managerul SJA Vaslui, Aurora Popa, transmite Mediafax.

Sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vaslui nu existau drumuri naţionale sau judeţene blocate din cauza zăpezii, în unele zone circulându-se însă cu dificultate din cauza poleiului depus pe şosea.