O ambulanţă, implicată într-un accident rutier. Doua paciente şi şoferul autospecialei au ajuns la spital

O ambulanță în care se aflau două paciente a fost implicată într-un accident rutier. Autoturismul a ajuns pe calea ferată, în zona haltei Petrova din Maramureș, după ce a derapat. Șoferul ambulanței și cele două paciente au fost preluați de altă ambulanță și transportați la spital.

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 08:38
O ambulanţă, implicată într-un accident rutier. Doua paciente şi şoferul autospecialei au ajuns la spital

„Azi-noapte, în jurul orei 00.00, poliţiştii au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o ambulanţă a derapat şi a ajuns pe linia de cale ferată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani din Săcel, a pierdut controlul direcţiei de mers a autospecialei oprindu-se pe linia de cale ferată între staţia C.F.R. Valea Vişeului respectiv Halta de mişcare Petrova”, a arătat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Maramureş.

În ambulanţă se aflau două paciente care urmau să fie transferate la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Cele trei persoane au fost preluate de către o altă ambulanță care i-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările.