O americancă şi-a lăsat singuri, o săptămână, toţi cei 19 copii, cu vârste între 8 luni şi 14 ani

Jackie Farah, o americancă de 32 de ani din Boeling Green, a plecat de-acasă timp de o săptămână lăsându-şi singuri acasă toţi cei 19 copii. I-a rugat pe vecini "să se mai uite din când în când" la ei. Autorităţile au arestat-o pe femeie şi au palsat copiii într-o instituţie de stat.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 09:07
O americancă şi-a lăsat singuri, o săptămână, toţi cei 19 copii, cu vârste între 8 luni şi 14 ani

Jackie Farah a fost arestată de autorităţile din Bowling Green în timp ce se întorcea acasă, după aproape o săptămână de absenţă, ea fiind plecată la Chicago.

Împotriva ei, procurorii au formulat 14 capete de acuzare de gradul I pentru abuzuri asupra copiilor şi 5 capete de acuzare de gradul I pentru abandon de minori, informează wsmv.com.

Poliţia locală chemată de vecinii femeii a făcut constatări uluitoare. Copiii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 14 ani  fuseseră lăsaţi în casă fără mâncare şi fără aer condiţionat, în condiţiile în care afară erau peste 40 de grade Celsius.

În casa femeii au mai fost găsiţi 9 câini şi o pisică, cu toţii abandonaţi în aceleaşi condiţii ca şi copiii. Anchetatorii lucrează în continuare la acest caz. Ei nu au precizat încă cine sunt cei care nu erau copiii biologici ai femeii.