O angajată a găsit un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket. Teancul bloca roata unui cărucior

O angajată a unui magazin Kaufland a găsit în supermarket un plic cu 30.000 de euro a căror provenienţă este necunoscută. Banii au fost predaţi Poliţiei, care îl caută pe posesorul averii.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 12:36
O angajată a găsit un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket. Teancul bloca roata unui cărucior

Un plic plin cu 30.000 de euro a fost găsit joi seara în supermarketul Kaufland de pe strada D. Bojinca din Timişoara (magazinul de lângă OMV-ul de pe Calea Şagului). Potrivit unor surse din Poliţie banii au fost găsiţi de o angajată a magazinului după ce un client al magazinului a sesizat că îi merge greu căruciorul şi nu ştia de ce.

„Angajata a observat atunci era un plic la roată”, a declarat o sursă din Poliţie.

Citeşte şi: Directorul de la Victor Babeş: Ne aşteptăm ca şi după zilele de 1 şi 2 mai să ne aducă noi cazuri. Românii n-au respectat recomandările

În momentul în care angajata a văzut că plicul este plin cu bani, a sesizat imediat Poliţia. La faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie de la Secţia 3, care a preluat plicul cu bani pentru a-l preda proprietarului, care nu a fost identificat până la publicarea acestei ştiri.

„Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea posesorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş pentru adevarul.ro.