O angajată CEC din judeţul Alba a furat un milion de euro pe care i-a donat bisericii şi săracilor. Cum îşi motivează femeia gestul

O angajată CEC a furat peste un milion de euro, bani pe care i-a donat Bisericii şi săracilor. Femeia spune că a vrut să se răzbune pe bancă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 09:12
O angajată CEC din judeţul Alba a furat un milion de euro pe care i-a donat bisericii şi săracilor. Cum îşi motivează femeia gestul

Fosta angajată a Agenției CEC din Zlatna, condamnată la 3 ani de închisoare cu executare pentru delapidare, susține că de fapt a vrut să se răzbune pe bancă.

Femeia a declarat în fața anchetatorilor că acei clienți ai băncii, de la care a luat banii, vor fi oricum despăgubiți. Totodată, a adăugat femeia, nici nu a dorit să se îmbogățească, întrucât a donat banii sustrași către biserici și către săraci.
 
Motivul pentru care a dorit să se răzbune pe bancă ar fi acela să era nemulțumită de condiţiile de muncă, de modul în care a fost tratată de superiori şi de salariul primit.
 
”Scopul urmărit de către inculpata Meteşan Elena a fost în primul rând de sabotare a activităţii CEC, inculpata considerând că nu a fost apreciată corespunzător de către conducerea unităţii şi în mod subsidiar de obţinerea unor foloase de natură financiară”, se afirmă în motivarea deciziei de la Tribunalul Alba.
 
Prejudiciul total este de aproape 1.200.000 de euro. 

loading...