O aplicaţie îţi poate spune cât de frumoasă şi atrăgătoare eşti

A fost creată o aplicaţie special pentru smartphone care îţi poate spune cât de frumoasă şi atrăgătoare eşti, dar şi ce vârstă ai.

08 mart. 2016, 15:20

Daca vrei un partener de „dialog” sincer, obiectiv, o aplicatie pentru telefon ar putea sa fie interlocutorul ideal atunci cand te intrebi daca esti sau nu atractiva. Este vorba despre aplicatia Blinq, disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie clara cu fata ta (daca se poate, fara machiaj) si sa astepti calcularea rezultatului, potrivit teotrandafir.com. Aplicatia foloseste „inteligenta artificiala” pentru a-ti spune in mod obiectiv care este nivelul tau de atractivitate.

Citeşte şi Cum să parchezi maşina cu telefonul mobil

Aplicatia a fost creata de trei barbati care s-au gandit sa ofere un mod de distractie femeilor. Printre cei care se ocupa de aceasta „jucarie” a frumusetii se afla si un roman, Radu Timofte.

Aplicatia a fost gandita cu scopul distrarii femeilor si asta mai ales deoarece sunt mereu preocupate de felul in care arata si niciodata multumite de aspectul lor fizic.

Rezultatul indica un rank cu mai mult variante de raspuns legate de fata ta: „Hmm”, „Ok”, „Nice”, „Hot”, „Stunning” si „Goodlike”.

Citeşte şi Aplicaţia care te ajută să scapi de o sarcină nedorită