O ARTISTĂ SEXY a vrut să se distreze după O DESPĂRŢIRE, dar FESELE ei au avut de suferit FOTO

Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din Marea Britanie a fost surprinsă pe o plajă din Spania în timp ce se distra alături de doi prieteni, bucurându-se de soare şi de băuturi fine, dar s-a bronzat atât de rău încât posteriorul ei a ajuns să fie mai roşu decât un rac fiert.

RomaniaTV.net
26 mai 2013, 14:41

La mai puţin de o săptămână de la despărţirea de unul dintre fotbaliştii echipei Newcastle, Tula Paulinea Contostavlos, cunoscută drept Tulisa, s-a urcat în avion cu destinaţia Spania, pentru o vacanţă cu mult soare şi băuturi fine, potrivit The Sun.

Citeşte şi GAFĂ VESTIMENTARĂ a unei cântăreţe britanice. Vezi DETALIUL pe care l-a omis

Cu toate acestea, distracţia i-a provocat tinerei vedete numeroase arsuri pe fund, deoarece a evitat crema de plajă, pentru o bronzare rapidă. Astfel, se pare că soarele i-a provocat mai multă durere decât despărţirea de fotbalistul Danny Simpson, după ce tânără a postat pe pagina de Twitter mai multe fotografii din vacanţă, printre care şi imaginea unei sticle de şampanie alături de trei pahare goale, cu mesajul „Să începem petrecerea„.

În vârstă de 24 de ani, ea a fost surprinsă în Spania în compania a doi bărbaţi, prieteni buni, ceea ce i-a dus pe jurnalişti cu gândul la o petrecere restrânsă de care s-a bucurat vedeta. Înainte să părăsească Anglia, ea a postat pe Twitter un mesaj inedit, în care a scris că „Cenuşăreasă trebuie să plece la bal, Tulisa s-a întors„.

Citeşte şi FASCINANT. Un concurent X Factor a reuşit să ridice juriul în picioare, în ropote de aplauze VIDEO