O asistentă medicală s-a aruncat în gol de la etajul trei. Femeia de 47 de ani nu a lăsat un bilet de adio

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Dolj după ce, vineri, o asistentă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc de locuinţe din Bănie.

10 mart. 2023, 23:04
O asistentă medicală s-a aruncat în gol de la etajul trei. Femeia de 47 de ani nu a lăsat un bilet de adio

Tragedie în Craiova! O asistentă medicală în vârstă de 47 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul trei al blocului în care locuia. Polițiștii au găsit în apartamentul femeii mai multe sedative furate de la spitalului în care lucra.

La data de 10 martie a.c., ora 14.57, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, vineri după-amiază, de un bărbat din municipiul Craiova cu privire la faptul că, pe strada Ștefan Odobleja, o femeie ar fi căzut de la etaj.

Asistentul medical care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis printr-o injecţie cu morfină. A lăsat un bilet de adio către soţia însărcinată

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o femeie, de 47 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

O asistentă medicală s-a stins din viață tragic, la doar 24 ani şi în Anglia. ”Suntem în stare de șoc”

Amber Sugden, în vârstă de 24 de ani, din Teesside, Marea Britanie a murit acasă pe 27 februarie, scrie The Sun.

Ea a lucrat ca asistentă medicală la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough, după ce a terminat un curs. Amber a lucrat la spital timp de patru ani și a primit un premiu pentru munca ei în timpul pandemiei. Mama ei Jo a spus pentru TeessideLive : „Era uimitoare, o fată frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. A muncit din greu și i-a plăcut să petreacă. Suntem în stare de șoc și nu ne vine să credem că a plecat”.

Sinucidere șocantă! Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în instituția pe care o conducea
„Era frumoasă în mod natural. Era pachetul complet, avea întotdeauna unghiile și părul făcute și era atât de inteligentă. Era cea mai bună fată, făcea tot posibilul să ajute pe oricine. Era absolut altruistă și nu și-a dorit niciodată nimic înapoi, ci doar să ajute oamenii”, a mai spus mama tinerei.