O balerină de la Opera Națională a povestit ororile prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca: Soţul meu m-a resuscitat. Îl auzeam cum strigă: Respiră, respiră!

O balerina de la Opera Naţională a făcut mărturii cutremurătoare momentele grele prin care a trecut după ce s-a vaccinat cu serul din lotul cu problemele de la AstraZeneca.

15 mart. 2021, 22:15
O balerină de la Opera Națională a povestit ororile prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca: Soţul meu m-a resuscitat. Îl auzeam cum strigă: Respiră, respiră!
Sursa foto: Antena 3

O balerină la Opera Națională a povestit ororile prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca.  Beatrice Şerbănescu a povestit cu lux de amănunte, pentru Antena 3,  stările grele prin care a trecut după ce s-a vaccinat cu serul din lotul cu probleme de la AstraZeneca.

O balerină la Opera Națională a povestit ororile prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca: Soţul meu m-a resuscitat. Îl auzeam cum strigă: Respiră, respiră!

Ea a subliniat că la vaccin a ajuns cu analizele la zi şi abia a doua zi după imunizare a acuzat stări de oboseală, cefalee după care a şi-a pierdut conştiiţa de două ori. Salvarea a venit de la soţul ei conferenţiar medic oftalmolog, care a resuscitat-o imediat salvându-i astfel viaţa.

„M-am vaccinat în urmă cu o săptămână, în urma programării campaniei de vaccinare în instituția noastră, la Opera Națională București, eu fiind balerină în această instituție. Am solicitat vaccinarea și pentru că nu am făcut boala și eram eligibilă pentru a mă vaccina.

Am fost programată pe data de 8 Martie la ora 16:00. Totul a decurs normal, am plecat acasă cu adeverința de vaccinare.

A doua zi marți după 15-16 ore de la vaccin m-am trezit cu o stare febrilă, cefalee, inapetență. Mă așteptam la aceste reacții adverse, știam de la ceilalți colegi ai mei care s-au vaccinat și ei cu același vaccin.

În jurul orei prânzului am luat un paracetamol, am stat toată ziua în pat, nu am putut să mănânc decât niște fructe şi am băut două căni cu ceai și apă. În jurul orei 19:30 când a venit soțul meu (conferențiar medic oftalmolog) de la serviciu a venit să vadă, cum mă simt și s-a dus la bucătărie să mănânce.

M-am ridicat și eu din pat, că am zis să mai fac și eu câțiva pași şi m-am dus la bucătărie. Am stat cinci minute în picioare și dintr-o dată am simțit că amețesc și m-am așezat pe scaun și de aici o să vă povestesc din relatarea soţului meu. Au urmat două episoade succesive primul a fost un leșin din care mi-am revenit câteva momente după care mi-am pierdut din nou conștiența. Auzeam doar niște strigături de respiră, respiră şi mă concentram să răspund la indicaţiile soțului meu. Încet încet am revenit la realitate. Mi-a fost teamă că o să mor. Dacă nu era soţul acasă, muream.”, a spus Beatrice Şerbănecu pentru Antena 3.

Citeşte şi: Germania, Spania, Franţa şi Italia au suspendat vaccinarea cu dozele produse de AstraZeneca. UE, tot mai sceptică în legătură cu vaccinul britanic-suedez UPDATE


loading...
Partenerii noștri