FURT în Ajun de Crăciun: O bancă din Capitală a fost jefuită

Un bărbat mascat a jefuit, luni seară, o bancă din zona Pipera din Capitală, după ce i-a ameninţat pe cei doi angajaţii aflaţi în sediu. În jurul orei 16.50, un bărbat mascat a intrat în sucursala Raiffeisen din Şoseaua Pipera numărul 21-23, ameninţându-i cu arma pe funcţionarii băncii, singurii aflaţi în unitate.

RomaniaTV.net
24 dec. 2012, 15:51
FURT în Ajun de Crăciun: O bancă din Capitală a fost jefuită

Unul dintre funcţionari a apăsat pedala de urgenţă, celălalt angajat, o femeie, a reuşit apăsarea butonului de panică.

Sub ameninţarea armei, angajaţii au deschis nişte sertare din unitate, unde se aflau bani, hoţul luându-i şi punându-i în rucsacul pe care îl avea.

Jaful a avut loc la banca situată pe şoseaua Pipera, este singura bancă pe care jefuitorul a găsit-o deschisă pe 24 decembrie, iar anchetatorii au venit şi cu un câine de urmă, care după ce a mirosit în jurul băncii, a plecat pe lângă blocul în care se află banca.

„Iniţial erau doi casieri în bancă şi la primele ameninţări cei doi nu au avut nicio reacţie, iar apoi individual a scos ceva care semăna cu o armă, nu avem o confirmare în acest caz, a luat banii din casierie şi apoi a dispărut. Încă nu se ştie suma care a fost sustrasă, însă ştim că este o sumă în lei şi în euro. Există un sistem de supraveghere video în bancă, dar banca nu beneficia de personal de pază”, a declarat Marius Voicu, şeful Poliţiei din Sectorul 1.

Poliţiştii încearcă să-l prindă pe hoţ pe baza descrierilor făcute de salariaţi şi după imaginile de pe camerele de supraveghere.


loading...