FURT în Ajun de Crăciun: O bancă din Capitală a fost jefuită

Publicat: Luni, 24 Decembrie 2012 17:51 // Actualizat: Luni, 24 Decembrie 2012 23:01 // Sursa: RTV.net

Un bărbat mascat a jefuit, luni seară, o bancă din zona Pipera din Capitală, după ce i-a ameninţat pe cei doi angajaţii aflaţi în sediu. În jurul orei 16.50, un bărbat mascat a intrat în sucursala Raiffeisen din Şoseaua Pipera numărul 21-23, ameninţându-i cu arma pe funcţionarii băncii, singurii aflaţi în unitate.

Foto: gorjeanul.ro

Unul dintre funcţionari a apăsat pedala de urgenţă, celălalt angajat, o femeie, a reuşit apăsarea butonului de panică.

Sub ameninţarea armei, angajaţii au deschis nişte sertare din unitate, unde se aflau bani, hoţul luându-i şi punându-i în rucsacul pe care îl avea.

Jaful a avut loc la banca situată pe şoseaua Pipera, este singura bancă pe care jefuitorul a găsit-o deschisă pe 24 decembrie, iar anchetatorii au venit şi cu un câine de urmă, care după ce a mirosit în jurul băncii, a plecat pe lângă blocul în care se află banca.

"Iniţial erau doi casieri în bancă şi la primele ameninţări cei doi nu au avut nicio reacţie, iar apoi individual a scos ceva care semăna cu o armă, nu avem o confirmare în acest caz, a luat banii din casierie şi apoi a dispărut. Încă nu se ştie suma care a fost sustrasă, însă ştim că este o sumă în lei şi în euro. Există un sistem de supraveghere video în bancă, dar banca nu beneficia de personal de pază", a declarat Marius Voicu, şeful Poliţiei din Sectorul 1.

Poliţiştii încearcă să-l prindă pe hoţ pe baza descrierilor făcute de salariaţi şi după imaginile de pe camerele de supraveghere.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 dec 16:48
Votează email 0 email
...Poliţia Capitalei, iar ulterior şi-ar putea recupera banii prin sancţionarea angajaţilor care nu au respectat regulile. Un bărbat mascat a jefuit, luni seară, o bancă din zona Pipera din Capitală, după ce i-a ameninţat pe cei doi angajaţii aflaţi în sediu. În jurul orei 16.50,...
25 dec 13:42
...de pe camerele de supraveghere.” Citește mai mult pe RTV.NET:http://www.rtv.net/o-banca-din-zona-aviatorilor-din-bucuresti-a-fost jefuita_59448.html#ixzz2G2zSyFRN La acest articol mi-a atras atenția...
24 dec 23:12
Răspunde | Votează email 0 email
Albanezu
áti umplut Europa de infractori... si ziceati de noi albanezii dar romania exporta crima organizata in toata lumea...
24 dec 18:47
...o bancă din zona Pipera din Capitală, după ce i-a ameninţat pe cei doi angajaţii aflaţi în sediu. În jurul orei 16. Citește mai departe…. Citeste toata stirea FURT în Ajun de Crăciun: O bancă din Capitală a fost jefuită la ...
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H