O bandă de infractori bulgari a terorizat Constanţa. Hoţii au fost prinşi de poliţişti VIDEO

O reţea de infractori bulgari care a terorizat Constanţa var trecută a fost prinsă de poliţişti. Trei bărbaţi au reuşit să fure mii de euro, telefoane mobile sau tablete din maşinile clienţilor parcate la hipermarket-uri. Foloseau orice mijloc să pună mâna pe pradă: au fost filmaţi în timp ce furau cu proprietarii la doi paşi de ei sau înţepau cauciucurile maşinilor.

RomaniaTV.net
17 iun. 2016, 05:52
O bandă de infractori bulgari a terorizat Constanţa. Hoţii au fost prinşi de poliţişti VIDEO

Cei trei indivizi sunt acuzaţi că vara trecută ar fi furat bunuri din maşinile parcate în zona unor hipermarket-uri din Constanţa. Unul dintre furturi a fost surprins de camerele de supraveghere şi astfel au fost identificaţi doi dintre indivizi.

După câteva zile, bulgarii au spart o altă maşină şi au furat o tabletă care avea un sistem de localizare. Timp de mai multe săptămâni, cei trei hoţi au păgubit mai multe persoane din Constanţa.

Suspecţii sunt acum cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furturi calificate, complicitate la furt, tâlhărie și complicitate, distrugere și complicitate la această faptă, potrivit reporterntv.ro.

Citeşte şi TRAGEDIE în Constanţa. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite