Bătaie în direct între politicieni: Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, pus la pământ de Sergiu Tofilat: „Nu mă fă lepădătură!” VIDEO

O bătaie între doi politicieni a avut loc în direct, la Jurnal TV. Fostul consilier prezidențial, Sergiu Tofilat l-a trântit la pământ pe fostul polițist, Ghenadie Cosovan.

20 iul. 2021, 23:30
Bătaie în direct între politicieni: Fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan, pus la pământ de Sergiu Tofilat: „Nu mă fă lepădătură!” VIDEO

O bătaie

între doi politicieni din Republica Moldova, a izbucnit în direct, în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV. Fostul consilier prezidențial, Sergiu Tofilat l-a trântit la pământ pe fostul polițist, Ghenadie Cosovan.

Cauza altercației a fost un schimb de replici acid, demne de o piesă de Caragiale. Politicienii și-au aruncat acuzații unul altuia, iar situația a degenerat.

„Domnule Cosovan, dar eu am o întrebare la dvs, nu vă e rușine că ați deservit regimul lui Plahotniuc, ați făcut mitinguri pentru susținerea sistemului mixt, ați ieșit la miting în fața sediului PAS în 2019”, a spus Tofilat.

„Da, am strigat jos ciuma roșie!”, a răspuns Cosovan.

Tofilat: „Ani de zile ați ros pantalonii pe la televiziunile lui Plahotniuc, dvs sunteți complice la uzurparea puterii în stat. Trebuie să fiți cu gura mică domnu Cosovan!”

Cosovan: „Iată comisarul bolșevic, care vrea să facă ordine în țară. Mie tancurile rusești nu mi-au închis gura, da tu niciodată nu ai să mi-o închizi!”

Tofilat: „Eu nu am probleme cu auzul, o să răcniți în pădure e clar? Niște lepădături, care l-au apărat pe Plahotniuc!”

Cosovan: „Am să-ți dau una în bot băi, eu am apărat patria! Nu mă fă lepădătură, mudacule ce ești!”

Cosovan i-a aruncat cu apă în față și a sărit la bătaie, iar Tofilat l-a pus la pământ cu tot cu sacunul din studiou.

„Ești nebun?”, îl întrebau alți invitați.

„Dă-l nafig, băi, s-o a*herit!”, a răspuns supărat Tofilat, membru al Partidului Schimbării.

O bătaie în trafic, într-un sens giratoriu din Suceava

Bătaie de nedescris în centrul orașului Suceava! Doi șoferi și-ai împărțit pumni într-un sens giratoriu, unul dintre ei fiind polițist local.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit de la o neînțelegere privind acordarea priorității în intersecția cu sens giratoriu. Șoferul aflat în mașina din față a coborât și l-a bruscat pe polițistul local care conducea automobilul din spate.

Cei doi s-au lovit și scuipat în mijlocul șoselei, blocând traficul și fiind claxonați în mod repetat de ceilalți participanți la trafic.

Imaginile au ajuns și la reprezentanții IPJ Suceava, care cercetează acum acest caz.