Bărbat snopit în bătaie de un interlop. Victima îl imploră să se oprească şi îi cere iertare. Scene şocante

Scene şocante s-au petrecut pe un câmp din afara localităţii Câmpulung Muscel. Un bărbat a fost bătut până când a rămas inconştient de un interlop. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

19 iul. 2021, 09:37
Bărbat snopit în bătaie de un interlop. Victima îl imploră să se oprească şi îi cere iertare. Scene şocante

Bărbat snopit în bătaie de un interlop. Scenele şocante s-au petrecut în afara localităţii Câmpulung Muscel.

Bărbat snopit în bătaie de un interlop

Victima a fost bătută pe un câmp din afara localității. Potrivit unor imagini apărute în spaţiul public, bărbatul a fost pus în genunchi, lovit cu palmele şi cu pumnii și obligat să-şi ceară iertare. Victima si-a implorat atacatorul să se oprească şi i-a cerut în zadar iertare.

Bărbatul a fost lăsat în pace abia după ce cade la pământ. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere pe numele atacatorului, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce au fost făcute publice imaginile.

A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Vezi imaginile AICI.

Citeşte şi Clanurile de interlopi din București, petrecere cu topoare, săbii și furci. Autoritățile europene critică modificarea Codului Penal: „Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească” VIDEO

Jurnalistă din Arad, găsită moartă după întâlnirea cu un interlop. Anca Mureșan şi-a găsit sfârşitul în apele Mureşului

Anca Mureșan avea 47 de ani și era o cunoscută jurnalistă în Arad. Miercuri seara, aa a ieșit la plimbare cu trotineta alături de iubitul ei, un interlop cunoscut din zonă. Femeia s-ar fi aflat sub influenţa substanțelor cu efect psihoactiv în momentul în care a intrat în apele Mureşului. Hainele i-au fost găsite pe malul râului, conform Aradon.

Dispariţia Ancăi Mureşan a fost sesizată joi după-amiază, după ce bărbatul cu care ar consumat substanţe interzise şi-a revenit de sub efectul halucinogen şi a alertat Poliţia. Pompierii au început căutările pe cursul râului.

„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin”, au anunţat pompierii arădeni, conform criticarad.

După zile întregi de căutări trupul neînsuflețit i-a fost descoperit. Moartea Ancăi Mureşan a lăsat însă multe semne de întrebare. Ea a cerut la un moment dat ajutorul Poliţiei pentru că se simţea hărţuită cu cei cu care avea unele legături, acei interlopi din zona Aradului.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale interlopului Gabi Șef înainte de a fi înjunghiat mortal, în stil mafiot, de rivalul său Armin Bitzy