Bătaie ca-n filme la Târgu Ocna. Elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au declanșat violențele după ce au consumat alcool

O bătaie în plină stradă a izbucnit la Târgu Occna, după ce elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au consumat alcool.

13 iun. 2021, 16:37
Bătaie ca-n filme la Târgu Ocna. Elevii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au declanșat violențele după ce au consumat alcool

O bătaie în plină stradă a declanșat un adevărat haos la Târgu Ocna, după ce mai mulți elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au consumat alcool.

Imaginile, filmate de un martor, arată cum un grup de băieți au luat cu asalt strada, „înarmați” cu obiecte de mobilier, în special scaune care probabil au fost distruse în timpul altercațiilor.


„Bătaie ca în Vestul Sălbatic provocată de elevii moldoveni de la Școala Națională de Administrație Penitenciară Târgu Ocna în Cartierul Tisesti. Altercația a avut loc după consumul excesiv de alcool”, a notat pe Facebook un martor al incidentelor, titrează zdbc.ro.

O bătaie a izbucnit într-un club de fițe din Iași

S-a întâmplat în cursul serii trecute, după ce mai mulți tineri, probabil afectați bine de aburii alcoolului, au început să se certe. Totul ar fi pornit de la o tânără care ar fi fost agresată de un grup de arabi.

Tânăra a plecat din grupul de prieteni în care se afla și s-a îndreptat la baie, trecând pe lângă masa arabilor. Potrivit martorilor, unii dintre ei ar fi agresat-o pe femei, lovind-o cu palma peste fund, trâgând-o de mână. Tânăra a fugit direct la masa la care se aflau soţul şi prietenii ei şi a povestit ce i s-a întâmplat. Aceştia s-au dus peste arabi şi după mai multe discuții contradictorii, tinerii au început sa se ia la bătaie cu pumnii, picioarele şi au aruncat diverse obiecte.

Cei care asigurau paza în club au intervenit rapid pentru a aplana conflictul. Poliţia s-a autosesizat după apariția în spațiul public a filmulețului şi s-au dispus efectuarea unor verificări.