CUTREMURĂTOR! O bătrână din Giurgiu a decedat după ce a fost atacată de câinii fiului său

O bătrână de 77 de ani din judeţul Giurgiu a decedat, miercuri, după ce a fost atacată de doi câini din rasa Amstaff, care aparţin fiului său şi pe care aceasta îi avea în grijă. Cazul a fost sesizat Poliţiei de către o vecină, care a fost muşcată şi ea de unul dintre animale.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 16:19
CUTREMURĂTOR! O bătrână din Giurgiu a decedat după ce a fost atacată de câinii fiului său

Potrivit oficialilor IPJ Giurgiu, incidentul s-a produs în comuna Prundu. Oamenii legii au fost anunţaţi prin apel la 112 de către o femei de 79 de ani din localitate, aceasta a reclamat că a auzit strigăte de ajutor din curtea vecinei. Femeia a povestit faptul că în momentul în care a intrat în curte a fost atacată de doi câini, fiind muşcată de unul dintre aceştia.

Citeşte şi: Un bărbat din Timişoara a murit după ce a căzut de la etaj. Încerca să prindă o pisică

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deţinea în curtea locuinţei, 2 câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfăşurării activităţilor de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia” precizează poliţiştii din Giurgiu.

În urma decesului femeii, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar fiul acestuia a fost amendat contravenţional în baza OUG 55/2002, pe motiv că nu a declarat câinii organelor de poliţie.