O bătrână a fost atacată şi jefuită de hoţi, în tramvai, la Timişoara VIDEO

Un atac al hoţilor din mijloacelor de transport în comun a fost surprins de camerele de supraveghere, la Timişoara. O femeie în vârstă  de 80 de ani a fost atacată de o bandă formată din patru hoţi, iar indivizii au fost prinși de angajații STPT.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 05:25
O bătrână a fost atacată şi jefuită de hoţi, în tramvai, la Timişoara VIDEO

Atacul a avut loc miercuri dimineaţa în tramvaiul ce circulă pe linia numărul 1. Banda de hoți, fiind formată din trei femei în vârstă de 26, 28 și 36 de ani, dar și un bărbat de 57 de ani.

Citeşte şi: Directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, schimbat a doua oară în decurs de o lună

S-au despărțit la urcare, iar cele trei femei sunt surpinse de camerele de supraveghere în timp ce stau pe scaune. Se ridică împreună la un moment dat și înconjoară un bătrân care așteaptă să coboare, lângă ușa din fața tramvaiului. Stau în jurul bărbatului, foarte aproape de el, până când tramvaiul oprește în stație, iar bătrânul coboară. Imediat după aceea, cele trei tinere se îndreaptă spre coborârea din mijlocul tramvaiului, în spatele unei bătrâne. Supraveghează garnitura în timpul în care bărbatul de 57 de ani o trântește pe bătrâna de 80 de ani pe podeaua tramvaiului și încearcă să-i fure portofelul.

Femeia a cerut ajutor, iar restul călătorilor au alertat vatmanul. Hoții au fost prinși de echipa specială de intervenție pe probleme de securitate a STPT, din care face parte și fostul luptător K1, Florin Ilie. Cele trei femei și bărbatul fac parte din grupul hoților celebri care operează în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Au avut cu toții probleme cu legea la un moment dat și au fost implicați în mai multe fapte penale petrecute în zona mijloacelor de transport în comun din oraș. 

Indivizii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 care i-au dus la sediu pentru audieri. Oamenii legii au găsit chiar portofelul bătrânei pe unul dintre scaunele tramvaiului. Femeia atacată a refuzat ulterior să mai depună plângere, dar polițiștii fac totuși cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracțiunea de tentativă de furt. Cei patru sunt cercetați în stare de libertate.