O bătrână a sunat la 112 şi a spus că nu are ce mânca. Reacţia poliţiştilor este impresionantă

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 și i-a spus dispecerei că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul vasluian Murgeni s-au mobilizat și i-au cumpărat bătrânei mai multe alimente, anunță IPJ Vaslui, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
18 apr. 2020, 17:45
O bătrână a sunat la 112 şi a spus că nu are ce mânca. Reacţia poliţiştilor este impresionantă

Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”.

Citeşte şi Bătrân acuzat că a vrut să otrăvească un sat întreg. Gest necugetat a fost observat de un vecin care a sunat la 112

Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumpărându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, anunță sursa menționată.

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost cel care i-a oferit bătrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și fericire. Femeia a primit: orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne, ouă, suc.

Impresionată de gestul oamenilor legii, femeia le-a mulțumit pentru bunăvoință și le-a transmis, la rândul ei, urări de bine.