O bătrână de 81 de ani a găsit un portofel plin cu bani în timp ce mergea pe bicicletă. Gestul femeii a impresionat o ţară întreagă

Tanti Emilia, o femeie de 81 de ani din judeţul Dolj, a impresionat o ţară întreagă după ce a predat poliţiştilor un portofel plin cu bani. L-a găsit pe stradă, în timp ce mergea cu bicicleta.

19 apr. 2022, 18:45
O bătrână de 81 de ani a găsit un portofel plin cu bani în timp ce mergea pe bicicletă. Gestul femeii a impresionat o ţară întreagă

O bătrână de 81 de ani a găsit un portofel plin cu bani în timp ce mergea pe bicicletă. Nu a stat nici măcar o secundă pe gânduri şi a mers direct la secţia de Poliţie, pentru a preda portofelul.

O bătrână de 81 de ani a găsit un portofel plin cu bani în timp ce mergea pe bicicletă

Citeşte şi Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. A pierdut 5000 de euro

Tanti Emilia din comuna Fărcaş, judeţul Dolj, a devenit celebră după ce a predat poliţiştilor un portofel în care se afla o sumă mare de bani. În timp ce mergea pe bicicletă, femeia a observat pe marginea străzii portofelul. S-a gândit că probabil cineva plânge după el, aşa că a decis să meargă direct la Poliţie. Oamenii legii au găsit în portofel 850 Euro, 400 de lei și 5 Lire precum și documente de identitate și carduri bancare, potrivit gds.ro. 

Proprietarul a fost identificat în scurt timp de poliţişti. Este vorba despre o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaş. Polițiștii au restituit portofelul femeii, care a apreciat gestul bătrânei și căreia i-a mulțumit.

„Ii mulțumim și noi atât pentru exemplul oferit cât și pentru lecția de înțelepciune, corectitudine și spirit civic. Cine nu are bătrâni să-și cumpere, este o vorbă românească. Cine are să îi prețuiască! Tanti Emilia este bătrânica demnă de apreciat, cu care noi ne mândrim!“, a transmis IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Citeşte şi Marius Budăi, anunţ de ultima oră despre pensii: Veniturile pensionarilor nu pot fi îngheţate zeci de ani