O bătrână de 89 de ani, internată la un spital din Caracal, s-a sinucis la câteva ore după diagnosticare. Boala care o chinuia pe femeie

O bătrână în vârstă de 89 de ani, care era internată la spitalul Corabia, din Caracal, s-a sinucis după ce suferise un atac cerebral.

25 iun. 2021, 19:32
O bătrână de 89 de ani, internată la un spital din Caracal, s-a sinucis la câteva ore după diagnosticare. Boala care o chinuia pe femeie

O bătrână în vârstă de 89 de ani, internată la spitalul Corabia, din Caracal, s-a sinucis aruncându-se de la etaj, la câteva ore după ce i se pusese diagnosticul de atac cerebral. Bătrâna a fost internată la secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Corabia, în noaptea de 24 iunie înspre 25.

În urmă cu doar câteva ore bătrâna fusese diagnosticată, în urma investigațiilor, cu atac cerebral la Spitalul Municipal Caracal, iar din lipsă de locuri a revenit la spitalul din Corabia. Bătrâna a recurs la gestul disperat, vineri dimineața, când s-a aruncat peste balustrada balconului de la etajul al doilea unde se află secţia Medicină Internă.

„Conducerea spitalului a anunţat Poliţia Corabia-Compartimentul de Investigaţii Criminale, fiind demarate investigaţiile. Totodată s-a procedat la anunţarea familiei pacientei. DSP Olt a demarat un control în cadrul unităţii sanitare. În acest timp Spitalul Orăşenesc Corabia a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul“, a transmis spitalul din Corabia, conform Antena3.

Un bătrân infectat cu Covid s-a sinucis la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Sinucidere la Spitalul Judeţean

Piatra Neamţ, marţi după-amiaza. Un pacient cu COVID-19 care era internat în pavilionul vechi al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ a murit după ce a sărit de la etajul al treilea al clădirii.

„Pacientul era internat cu COVID-19 în secţia de paliative din pavilionul vechi al spitalului. S-a aruncat de la geam la scurtă vreme după ce a primit vizita unui membru al familiei. Pacientul era în stare stare gravă, fiind conectat la oxigen”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, dr. Cristina Atănăsoaie Iacob, conform Agerpres. Medicii care au intervenit de urgenţă au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului de 73 de ani.

Bărbatul fusese internat pe 9 aprilie cu COVID-19 şi era conectat la două surse de oxigen, a expliat managerul SJU Piatra Neamţ.

Pacientul s-a aruncat de la etajul al treilea la aproape 10-15 minute după ce fusese vizitat de fiul său.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror criminalist, pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs tragedia.