O bătrână de 90 de ani a uitat aragazul aprins, provocând o EXPLOZIE într-un apartament din Sectorul 3 VIDEO

O explozie foarte puternică a avut loc în dimineaţa zilei de joi la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 3. O bătrână de 90 de ani a uitat aragazul aprins peste noapte, motiv pentru care s-a produs deflagraţia. 8 apartamente au fost afectate, însă ca printr-o minune, femeia a scăpat teafără.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 14:20
O bătrână de 90 de ani a uitat aragazul aprins, provocând o EXPLOZIE într-un apartament din Sectorul 3 VIDEO

Bătrâna de 90 de ani a adormit cu aragazul deschis iar în cursul dimineaţii de joi s-a produs explozia. Apartamentul a fost pur si simplu devastat, iar geamurile de la toate camerele au fost distruse, potrivit România TV.

Citeşte şi: EXPLOZIE PUTERNICĂ la un bloc din Galaţi. Două persoane au fost rănite grav

Pe la ora 7 dimineaţa s-a auzit o bubuitură puternică. M-am gândit că a căzut cineva de la etaj că s-a auzit o bubuitură puternică. Şi toate geamnurile căzând, le-am văzut pe geam„, a declarat o vecină.

Explozia a afectat încă 8 apartamente: pe toate de pe palier şi pe cel de la etajul inferior. Ca printr-un miracol bătrâna a scăpat cu viaţă. La faţa locului a ajuns şi primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă. Primarul le-a promis oamenilor că îi va ajuta să-şi repare locuinţele.

Citeşte şi Explozie în bloc, urmată de un incendiu, într-un apartament din Piatra Neamţ 

Am dat dispozitie, se lucrează la estimările pagubelor şi să vedem în ce măsură acoperim şi să rezolvăm cât mai repede, din fericire nu e nevoie să evacuăm. Noi ne pregătisem să evacuăm oamenii să-i ducem undeva„, a declarat Negoiţă.